Ми у Facebook
24.12.2012, 15:41

Безпритульних Рівного годують безкоштовними гарячими обідами [+Фото]

Рівненщина продовжує боротися з наслідками снігопадів. Тим часом у область прийшли й пониження температури. Особливої уваги потребують люди, які в силу життєвих обставин, опинилися на вулиці — без засобів для існування та житла.
Віднедавна у відділенні обласного Центру з надання соціальних послуг, що у Рівному на вул. Дубенській, 71а, запрацювала кімната обігріву.

— Кімната обігріву у нас працює кожної зими, - розповіла заступник директора - завідувач відділення обліку бездомних громадян та надання послуг з харчування та облаштування на нічліг особам, які не мають житла, центру з надання соцпослуг Наталія Якимчук. - Людина може прийти сюди, випити чаю, поїсти, адже готуємо безкоштовні гарячі обіди, та навіть переночувати.



За словами Наталії Якимчук, щоночі на обігрів у кімнаті залишається від 7 до 15 людей, а протягом дня зігрітися та поїсти приходить значно більше бажаючих.



— Працівники закладу допомагають за потреби підопічним із виготовленням паспорта, встановленням групи інвалідності, призначенням пенсій. При потребі забезпечуємо теплим одягом, - продовжує Наталія Якимчук. - Звертаємося до усіх небайдужих з проханням допомогти вижити у холодну пору людям, які втратили віру в себе та в доброту оточуючих. Допомогти елементарними продуктами: хлібом, крупами, консервами, чаєм, тощо. Просимо не лишитися осторонь та напередодні свят додати до своїх добрих справ ще й турботу про рівненських безпритульних.

"Рівненська газета" № 52 від 26 грудня 2012 року





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ

Останні новини