Ми у Facebook
24.12.2012, 16:21

На Рівненщині заборонені предмети заїхали до колонії на "мерседесі"

Гуманітарну допомогу з забороненими предметами намагалися доставити зловмисники до Городищенської виправної колонії, що на Рівненщині.
Три мобільних телефони, дві батареї живлення до мобільних телефонів, один зарядний пристрій, два пакунки з речовиною зеленого кольору рослинного походження ззовні схожою на «Марихуану», три флакони об’ємом 100 мл. з речовиною темно-бурого кольору невідомого походження та десять поліетиленових пакетиків “Львівські дріжджі” з речовиною світло коричневого кольору ззовні схожу на дріжджі – усе це було приховано у мішках із матерією для виготовлення рукавиць.

На контрольно-пропускному пункті колонії на «благодійників» чекали співробітниками оперативного відділу установи спільно з співробітниками сектору оперативно-розшукової роботи управління та співробітниками УБОЗ УМВС України в Рівненській області, які і здійснили догляд автомобіля та вилучення заборонених предметів.

Заборонені предмети направлено на експертизу в НДКЦ при УМВС в Рівненській області.

Про це повідомила старший інспектор (взаємодії із засобами масової інформації та зв’язків з громадськістю) управління ДПтС України в Рівненській області Віта Чуб’юк.







На правах реклами