Ми у Facebook
25.12.2012, 11:00

Про що говорять наші пози під час сну?

Кожна закохана пара спить по-різному. Хтось більше любить на бочку, хтось - міцно обнявшись, комусь подобається на спині чи на животі. Те, як ви спите, характеризує ваші відносини з партнером.


Стабільні відносини, побудувати які вам було непросто. Швидше за все, після невдалого життєвого досвіду обидва партнера думали, що щастя вже не буде. І незважаючи на те, що тепер щастя у них в руках, вони все ще бояться його втратити.



Цю позу партнери обирають спонтанно. Їхні обличчя повернені в різні боки, але їх об'єднує сильний зв'язок. Так засинають люди з різними темпераментами і пристрастями. Він - низький, вона - висока. Він любить усамітнення, вона - компанії. Але в житті вони непогано вживаються.



Пари, які сплять у такій позі, закохані. Але їх погляди на світ занадто різні, тому не можна з упевненістю казати про майбутнє цих відносин. Якщо подружжя сплять у такій позі, то це свідчить про те, що вони захищаються від навколишнього світу.



Партнери, які сплять у такій позі, вже створили міцний союз, але їм було нелегко. Кожен залишає для себе свободу і особистий простір, але при цьому, береже почуття партнера. Вони багато чого можуть пробачити, багато про що промовчати заради збереження любові.



Цей союз, заснований на пристрасті. Партнерів об'єднують спільні цілі та мрії (голови повернуті в один бік). Є взаєморозуміння на інтелектуальному рівні. Союз обіцяє бути не тільки щасливим у коханні, але і вдалим у спільних ділових починаннях.



Якщо ви спите так, то, швидше за все, реагуєте так на сварку, яка розігралася днем, або це може бути й тривале непорозуміння. Обидва партнери немов два шматочки льоду, а тепло любові могло б порушити їх спокій.



Так сплять пари, які об'єднані міцним зв'язком, але проводять багато часу окремо. Вони може проводити по 10 годин на роботі, а він - ночі безперервно з друзями. І навпаки. Партнери беруть один одного такими, які вони є.



Такі пози під час сну говорять про те, що обоє готові разом жити і не діяти один одному на нерви. Кожен з партнерів володіє всією повнотою прав. Обидва готові прийняти недоліки іншого як даність.



Такі пари одержимі ідеєю незалежності. Бояться близькості, але їм дуже потрібна підтримка, щоб позбутися страху, в якому вони перебувають постійно. Такі люди бояться сильно прив'язатися до партнера, стати з ним єдиним цілим.



Так, зазвичай, сплять брати любі, темперамент яких дуже схожий. Схожі вони можуть бути і зовні - ростом, статурою ... Про їх відчуття безпеки свідчить те, що лежать вони розслаблено на спині, але, при цьому, повинні мати фізичний контакт.

ДО ОБГОВОРЕННЯ У КОМЕНТАРЯХ: А яка поза у вас під час ну?





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ