Ми у Facebook
25.12.2012, 16:10

Новим очільником рівненських освітян став Григорій Таргонський

Григорій Таргонський донедавна займав посаду першого заступника голови Рокитнівської РДА. Він змінив на посаді Івана Вєтрова.
Сьогодні нового керівника начальникам районних відділів освіти представив заступник голови облдержадміністрації Олексій Губанов, йдеться на сайті РОДА.

Нагадаємо, Іван Вєтров, який працював на цій посаді упродовж кількох років, у листопаді 2012-го написав заяву на звільнення за власним бажанням. Повідомлялося, що він планує продовжити роботу на освітянській ниві.

Губернатор Рівненщини не просив Івана Вєтрова залишитись

Довідка:
Григорій Таргонський за спеціальністю - викладач історії (здобув вищу освіту в Таврійському національному університеті ім. В. Вернадського). У 2012 році закінчив Львівський регіональний інститут державного управління НА держуправління при Президентові України.

Григорій Таргонський працював учителем, заступником директора та директором школи, очолював відділ освіти Рокитнвської РДА. Також займав посаду начальника відділу розвитку інфраструктури РДА, заступника та першого заступника голови райдержадміністрації.





На правах реклами