Ми у Facebook
27.12.2012, 12:00

Депутати Рівнеради прийняли бюджет міста на 2013 рік

На черговій сесії Рівнеради у четвер, 27 грудня, міські депутати розглядали питання прийняття бюджету на 2012 рік.
Депутат Юрій Запорожець пропонував перекинути 400 тисяч гривень, передбачених на культові споруди міста, на ремонт дахів житлового фонду. А 300 тисяч з системи димовідведення у 14-поверхівці на Льонокомбінатівській - на ремонт ліфтів у багатоповерхівках. 880 тисяч з ремонту дороги на вул. Б.Хмельницького - на облаштування прибудинкових територій. Та жодну з цих пропозицій депутати не підтримали.

450 000 грн, передбачених для облаштування міського архіву, депутат Олександр Лащук пропонував перенести на купівлю мамографа для жіночої консультації на вул. Драгоманова. Але і цю пропозицію депутати не підтримали.

Бюджет Рівного на 2013 рік реальний, хоч і не простий

Також депутати виділили 3,2 млн грн на ремонт Будинку Культури у парку Шевченка. За словами міського голови Рівного Володимира Хомка, всього на добудову БК треба 16 млн.

Виділили депутати 1 млн грн на стадіон "Авангард". За словами депутата Олексія Губанова, наразі точної суми на ремонт цього об’єкту в обласному бюджеті не визначили, оскільки ідуть перемовини з Києвом:

- За наші два бюджети ми такий об’єкт не потягнемо.

На Рівненщині прийняли бюджет-2013

Урахувавши деякі пропозиції, депутати прийняли бюджет Рівного на 2013 рік. "За" проголосувало 42 із 48 присутніх обранців.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ