Ми у Facebook
28.12.2012, 16:42

На Рівненщині 21-річний хлопець забив вітчима сокирою

Трагедія сталася у селі Срібно Радивилівського району. У розпалі скандалу 21-річний Олександр убив 52-річного вітчима Костянтина сокирою.
Про це порталу OGO.ua повідомила Оксана ШУЛЯК з Радивилівського РВ УМВС.

Того трагічного вечора Костянтин вкотре влаштував удома скандал. 42-річна співмешканка Костянтина сама намагалася його угамувати. Однак зрозумівши, що усі її спроби заспокоїти чоловіка марні, жінка звернулася за допомогою до сусідів. Проте, і їм не вдалося втихомирити Костянтина.

Невдовзі додому із сільського бару повернувся пасинок Олександр. Такі п’яні скандали вітчима вже неабияк надокучили хлопцю та його матері. Побачивши, що вітчим знову дебоширить, молодик взяв сокиру в руки та тупим кінцем ударив по голові чоловіка разів п’ять. Від отриманих ударів Костянтин помер.

– Зі слів матері, Олександр із вітчимом не ладнали між собою. У поле зору правоохоронних органів хлопець жодного разу не потрапляв, – каже начальник Радивилівського РВ Віталій Кеда. – Наразі підозрюваного затримали. Він знаходиться в ізоляторі тимчасового тримання Радивилівського РВ
УМВС. За частиною 1 статті 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України відкрито кримінальне провадження. Чоловікові загрожує позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ