Ми у Facebook
29.12.2012, 16:44

Центр навчання перукарів року: "Dolce Vita" встановлює міжнародний рівень якості

На Рівненщині важко знайти професійного перукаря, який не чув про центр підготовки перукарів "Dolce Vita". За чотири роки роботи "Dolce Vita" налагодила співпрацю з усіма салонами краси та перукарнями краю, а підвищення кваліфікації тут пройшли майже тисяча перукарів. Не менш успішною є робота навчального центру. За рік роботи комплексні навички та сертифікат професійних перукарів тут отримали півсотні учнів.

За словами керівника навчального центру "Dolce Vita" Вікторії БОРДЮГ, секрет успіху навчального центру — в комплексному підході до співпраці з перукарнями та салонами краси.

— Ми маємо чотирирічний успішний досвід роботи. Крім того, пропонуємо весь спектр послуг для галузі. Перукарі-початківці можуть пройти курс навчання у професійних викладачів, адже для досвідчених майстрів регулярно проводимо безкоштовні курси підвищення кваліфікації та семінари, — наголосила Вікторія Бордюг. — Отримати фахові знання та практичні навички можуть як перукарі, так візажисти, стилісти, майстри манікюру.

Навчальна програма центру відповідає всім новітнім стандартам, а викладачі — постійно покращують не тільки професійні навички, а й педагогічні. Окремо до співпраці запрошують майстрів кращих студії та навчальних центрів з Києва, Дніпропетровська, Львова, Санкт-Петербурга. З "Dolce Vita" реально пройти курс навчання за програмою центру "Estel" у Санкт-Петербурзі. Тісно співпрацює центр з навчальною студією переможця світових європейських та українських чемпіонатів арт-директора "Prestige Club OMC" Коте Кавелашвілі, Школою манікюру віце-чемпіонки світу-2006 та розробника технології нейл-дизайну Ірини Амросієвої.

За рік роботи профільного центру навчання "Dolce Vita" його випускниками стали понад півсотні учнів. Разом з сертифікатом вони отримали глибокі і професійні знання, а одразу знайшли роботу в кращих салонах краси.

З часу заснування, понад чотири роки "Dolce Vita" проводить регулярні безкоштовні семінари для власників та керівників салонів, запрошує кращих тренерів міжнародного класу. А працівники салону саме тут підвищують свою кваліфікацію.

"Dolce Vita" є й активним учасником культурного життя міста. Щороку проводяться відкриті майстер-класи, студія долучається до відомих у місті конкурсів та творчих проектів. А цьогоріч "Dolce Vita" провела перший професійний конкурс з перукарського мистецтва, нігтьової естетики "Бурштинові зорі", де змагались понад сотня майстрів із Західної України.
Юрій ДЮГ

Навчальний центр-студія "DOLCE VITA"
вул. Чернишова, 10-А (район Аграрного коледжу)
(0362) 43-54-45, (067)363-59-90, (067)363-24-35





На правах реклами