Ми у Facebook
29.12.2012, 16:12

Депутат року: Олександр Нестерук — відповідальний, дієвий, відкритий

Олександра Нестерука у пресі неодноразово називали зразковим депутатом. І стверджують це працівники ЗМІ небезпідставно. Адже 43-річний депутат у Рівненській міській раді працює вже друге скликання з 2006 року. А з 2005 року є членом рівненського осередку всеукраїнського об'єднання "Батьківщина".
Підтвердження ефективності його роботи – те, що вдруге вибори до міської ради у 2010 році він виграв на саме мажоритарному окрузі. Значну перевагу над опонентами вдалося забезпечити завдяки постійній та ефективній співпраці з мешканцями мікрорайону міста. Адже вони знають, що у будь-який момент можуть звернутися до депутата особисто. Він же клопотатиме за них не тільки в сесійні залі, а й у виконкомі, непокоїтиме комунальні служби та інші міські установи. Разом з мешканцями Олександр Нестерук проводить благоустрій мікрорайону, встановлює лавочки та дитячі майданчики, клопоче за асфальтування дворів та прибудинкових територій. Все лише для того, щоб люди знали – Нестерук дотримав слова і допоміг. І байдуже, що через громадські справи доводиться відкладати особисті справи.

Тим часом спектр громадської діяльності Олександра Нестерука з кожним роком розширюється. Цьогоріч він відзначився низкою відомих проектів. Зокрема, вперше провів у місті етап Кубка України серед стронгменів "Рівне стронгмен CUP", де під проводом Василя Вірастюка змагались силачі з усієї України. Також депутат здійснив ще одну свою мрію – встановив у Парку молоді "Карету кохання", біля якої можуть фотографуватися та залишать послання усі молодята Рівного.

Долучився Олександр Петрович і до створення соціальних фотографічних проектів "Жінки. Мрії" та "Різдвяне диво". Разом з колегами-однопартійцями з ВО "Батьківщина" підтримав створення у місті центру соціально-психологічної реабілітації дітей та молоді з особливими потребами "Передзвін", встановлення у пам'ятника Нілу Хасевичу.

Олександр Петрович вже давно заслужив у Рівному звання мецената. Підтримав цілий ряд футбольних турнірів: "Шкіряний м’яч", а також "Кубок майбутніх чемпіонів". Його обирали переможцем загальноміського рейтингу популярності "Гордість міста – 2011", проектів "Гордість Рівного" та "Зірка Рівного".

У реаліях сучасної України, безвідповідальних політиків, стиль роботи Олександра Нестерука виглядає занадто правильним і чесним. Але зраджувати своїм принципам Олександр Петрович не збирається, бо відповідає перед рівнянами як мешканець міста, а не політик. Завжди відкритий, відповідальний та щирий.





На правах реклами