Ми у Facebook
02.01.2013, 11:59

У Новому році тарифи для населення підвищуватимуть

Тарифи в Україні будуть рости поступово разом із ростом зарплат, пенсій та інших соціальних виплат, написав прем'єр-міністр Микола Азаров на своїй сторінці у "Фейсбуці".
"Ціни на проїзд у громадському транспорті у нас на порядок нижчі, ніж у будь-якій європейській країні. І не тільки ціни на проїзд, але й тарифи, наприклад, на електроенергію та багато інших послуг. Але зіставляти безпосередньо це не можна, перш за все тому, що у нас зовсім інша купівельна спроможність наших людей або рівень оплати праці та соціальних виплат, наприклад, пенсій", - вказав він.

Також глава уряду наголосив, що головним чинником буде постійне підвищення купівельної спроможності людей, щоб забезпечити розвиток внутрішнього ринку. "Тому ми тримаємо під дуже серйозним контролем тарифи, послуги монополій, а також ціни на соціально важливі види продуктів харчування", - підсумував Азаров.

Нагадаємо, за словами експертів, тарифи на газ дня населення можуть зрости на 50% вже у першій половині 2013 року, - розповідає "ТСН".





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ