Ми у Facebook
05.01.2013, 12:55

На Рівненщині хулігани відлупцювали заступника мера під новорічною ялинкою

Четверо невідомих побили чиновника за звичайне зауваження.
На Рівненщині у місті Дубно хулігани побили 41-річного заступника мера Руслана Мосійчука за зауваження, - повідомляє ТСН.ua.

Чиновника відлупцювали на очах у натовпу городян у Новорічну ніч. Нині чоловік перебуває на лікарняному.

"Я тієї ночі чергував у центрі нашого міста біля головної ялинки. Близько 4:30 ранку помітив, як четверо чоловіків намагаються вилізти на гойдалку на дитячому майданчику неподалік. Як виявилося, на свою ж голову", - розповів Мосійчук.

За його словами, чиновник їм представився та попросив їх зупинитися, в іншому разі - пригрозив міліцією.

"Здається, це їх не тільки не зупинило, а ще більше обурило. Почувши слово "міліція" вони підійшли до мене впритул. Незнайомці одразу почали битися, кинули мене на землю – лупили у голову ногами, а я міг тільки прикриватися долонями. Це тривало кілька хвилин. Після цього вони втекли", - зазначив Мосійчук.

Побиття чиновника бачили кількадесят городян, які прийшли із сім'ями до новорічної ялинки. Однак жоден з них не вступився за чоловіка.

"Там надворі було людей 150-200. Коли почалася бійка, вони просто розсіялися – повтікали звідти. Не поміг ніхто", - додав заступник мера.

Після побиття чоловік одразу пішов до місцевого відділу міліції, потім "зняв" побої у районній лікарні. Пригадує, що кривдники на вигляд мали по 30-40 років.

Як повідомили порталу OGO.ua в секторі зв'язків з громадськістю УМВСУ у Рівненській області, міліціонери встановили осіб, що побили чоловіка.

- Між потерпілим та на той час невідомими особами виникла словесна перепалка, яка згодом переросла у бійку, - кажуть в СЗГ УМВСУ. - З'ясували, що окрім Руслана, учасниками конфлікту були четверо молодиків. Особи усіх уже встановлено.
Частку причетності кожного з них до нанесення тілесних ушкоджень потерпілому наразі з’ясовують слідчі.

За частиною 2 статті 125 (умисне легке тілесне ушкодження,
що спричинило короткочасний розлад здоров'я або незначну втрату працездатності) відкрито кримінальне провадження. Триває досудова перевірка.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ