Рецепт на Різдво: М’ясні завиванці
2. Помідори, перець, огірки, ковбасу, сир, сало наріжте дрібними кубиками, горіхи потовчіть.
3. На кожен шматок м’яса викладіть нарізану суміш й посипте горіхами. Загорніть у трубочки, зав’яжіть ниткою.
4. Смажте в олії на середньому вогні з обох боків приблизно 10-12 хвилин.
Секрети від пані Галі:
Можна спочатку обсмажити завиванці до утворення рум’яної скоринки, а потім довести до готовності у духовці чи мікрохвильовці.
Ще простіше загорнути кожну трубочку у фольгу й поставити випікати в духовку на півгодини.
ІНШІ РЕЦЕПТИ:
Найкращі рецепти: 12 пісних страв на Свят-вечір
Відбивні з лимоном та Куряча грудка, фарширована шинкою і сиром
Курка, запечена в апельсиново-соєвому соусі
Різдвяне печиво
Печиво "Ванільні баранці та змійки"
Торти та десерти
Закон про мобілізацію: які зміни ухвалила Верховна Рада
Закон про мобілізацію з новими правками, ухвалений парламентом та підписаний Президентом України, вступить в дію вже з 18 травня.
переглядів: 100
17-річний Гукеш переміг у Турнірі претендентів
У Торонто завершився 14-й тур знаного Турніру претендентів.
переглядів: 253
У Рівному роздуми утіляться у фотографії
Жителів Рівного запрошують на урочисте відкриття виставки під назвою "Роздуми", яке відбудеться 25 квітня о 16:00 у приміщенні Рівненської обласної універсальної наукової бібліотеки.
переглядів: 223
На Рівненщині вийде марка, присвячена битві під Гурбами
Визначили найкращу поштову марку та конверт до 80-річчя бою під Гурбами». Ним став ескіз із зображенням одного з командирів УПА Петра Олійника - «Енея».
переглядів: 296
У Рівному визначили десятку найкращих книг
Для визначення кращих видань проанкетували понад 10 тисяч читачів. Кращі книги обирали з понад 500 видань.
переглядів: 387