Ми у Facebook
08.01.2013, 13:21

На Рівненщині за вихідні на пожежі загинуло троє [+Фото]

У період з п’ятого по сьоме січня в Рівненській області виникло 9 пожеж, внаслідок яких загинуло троє громадян.
Пожежі, що трапилися, були результатами порушень елементарних правил пожежної безпеки під час експлуатації пічного опалення, неправильного поводження з відкритим вогнем, а також при банальній необережності під час паління, нерідко у нетверезому стані. Про це повідомили з ТУ МНС України в Рівненській області.



Саме з причин недотримання елементарних правил пожежної безпеки при експлуатації обігрівального приладу, 6 січня в селі Серники Зарічненського району загинув 69-річний пенсіонер. Вогнем також було знищено перекриття та покриття у дерев’яному житловому будинку. Того ж дня, в обідню пору виникла пожежа в житловому будинку у селі Війниця Млинівського району. Вогнеборці на місці пожежі виявили тіло співмешканця господарки, Володимира, 1942 року народження.



Сьомого січня о 12:45 виникла пожежа у кімнаті житлового будинку в селі Коршів Здолбунівського району. Рятувальники швидко ліквідували загоряння, на місці пожежі було виявлено мертве тіло 54–річного господаря оселі.



За вихідні дні працівники МНС двічі надавали допомогу громадянам. З початку Нового року в області трапилося 3 нещасних випадки, на яких одна людина загинула та двоє було травмовано.

Проаналізувавши ситуацію з пожежами та надзвичайними пригодами, працівники Територіального управління МНС України у Рівненській області закликають громадян неухильно дотримуватися правил безпечної життєдіяльності, особливо у побуті. Пам’ятайте, що ваша особиста безпека та безпека ваших рідних і близьких залежить в першу чергу від вас самих.





На правах реклами