Ми у Facebook
10.01.2013, 15:56

11 січня: День ангела у Георгіїв. Не забудьте привітати!

11 січня іменини святкують Георгії.
Значення імені Георгій: «Землероб»

Походження: Ім'я походить від давньогрецького слова «георгос». У різних країнах приймає різні форми: Жорж, Джордж, Георг, Хорхе, Дьордь, Юргер, Іржі, Єжи. У Росії: Єгор і Юрій. У стародавній Русі - Гюргій, Дюргі і Дюк.

Характер: У дитячому віці Георгій тримається трохи осторонь від своїх однолітків, але не в такій мірі, щоб це розумілося ними як зарозумілість. Георгій не доходить до межі, після якої наступає протиставлення своїм товаришам. Уміє вислуховувати свого співбесідника, йому можна довіритися в делікатній ситуації. Може зберегти чужу таємницю. Здатний добре викладати свої думки в письмовій формі. У будь-якій роботі дуже ретельно і серйозно ставиться до дорученої справи.

Вітайте своїх рідних на порталі OGO.ua та в газеті "ОГО"

У незнайомому суспільстві тримається відособлено, а серед свого кола може і розговоритися не в міру. У цілому до людей - доброзичливий. Зла довго не пам'ятає і відносинам з тими, хто його недолюблює, намагається додати іронічний характер.

З жінками Георгій нерішучий, але сімейне життя складається, як правило, щасливо. Єдине, що він не здатний перенести - це обман. Георгій любить веселі компанії і вечірки. Випивши, стає задумливим. Любить гуляти з дітьми і дружиною.

Фоносемантика: Слово Георгій справляє враження чогось безпечного, незграбного, гарячого, маленького, швидкого, яскравого.

Талісман: Конвалія

Колір: Рубіновий

Камінь: Сапфір

Знак зодіаку: Ім'я підійде Тельцям, Левам, Дівам, Терезам і Водоліям





На правах реклами