Ми у Facebook
11.01.2013, 19:57

Конкурс для старшокласників Рівненщини, Волині та Хмельниччини

До 15 лютого приймають роботи на П'ятий конкурс учнівських творчих робіт "Я - журналіст!", який проводять Видавничий дім "ОГО", Національний університет "Острозька академія" та управління освіти і науки Рівненської, Волинської та Хмельницької облдержадміністрацій. Дізнайтесь про конкурс більше!
Учасниками конкурсу "Я - журналіст!" можуть стати учні 8-11 класів, які цікавляться роботою журналіста, гарно пишуть твори, мають нахил до вивчення гуманітарних предметів.

Нагородження переможців конкурсу відбудеться у березні 2013 року. Серед призів переможцям - література з журналістики, можливість безкоштовної або на пільгових умовах участі у тренінгах з основ журналіститки, публікації у пресі, які завірятимуться у встановленому порядку для використання під час вступу на спеціальність "Журналістика", рекомендації для вступу на цю спеціальність і навіть можливість стати позаштатним кореспондентом!

Довідки щодо участі у конкурсі "Я — журналіст!" завжди можна отримати за телефоном (050) 339-39-85 або написавши на електронну адресу vg2001@ukr.net.

Детальніші умови конкурсу "Я - журналіст!"





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ