Ми у Facebook
15.01.2013, 12:24

Рівненські депутати колядували під Gangnam Style [+Фото]

У ролі акторів різдвяного вертепу спробували себе депутати Рівнеради. У рамках фестивалю "Нова радість стала" на майдані Незалежності вони презентували "Антикризовий депутатський вертеп". В образах господарів, янголів, чорта та царя Ірода міські обранці боролися з кризою та прославляли Христа.

Залучити колег-депутатів до проведення міських свят вирішила заступник міського голови Рівного Галина Кульчинська. Натхненна журналістською ініціативою "Подаруй можливість жити", вона запропонувала депутатам Рівненської міської ради теж спробувати себе в ролі акторів. Щоправда, не професійного театру, а різдвяного вертепу.



— Підтримати таку ініціативу погодились не всі, а ті, хто погодився грати, спочатку теж приходили на репетиції з пересторогою. Втім, потім усе пішло як по маслу, адже політики то за визначенням непогані актори, — зауважила Галина Кульчинська.



У підсумку депутати створили свою акторську трупу. Директор "Текстильника" Тарас Максименко зіграв Селянина, "Свободівець" Олександр Лащук та начальник управління освіти міста Василь Харковець - царів. Роль Кризи Фінансівни виконала депутатка Ірина Виноградова, Лариса Зелінська зіграла Пєвіцу. Царя Ірода — Володимир Грудницький, директор ТОВ "Санком" Святослав Євтушенко — Городянина, Володимир Зиль – Термінатора, Антон Сачук — Банкіра. Чорта втілив один з наймолодших рівненських депутатів Олександр Курсик.

Повний фоторепортаж з виступу депутатського вертепу.

Постановкою вертепу зайнявся один з найвідоміших акторів та режисер Станіслав Лозовський.



— Працювати з депутатами було дуже легко. Вони звикли працювати на сцені перед публікою, вміють красно говорити. Тому коли навіть забувають слова, вигадують свій текст, — зауважив Станіслав.



Оцінити творчий доробок депутатів рівняни змогли 14 січня на фестивалі вертепів "Нова радість стала". За оригінальним сценарієм у постановку, крім традиційних персонажів, вплели банкірів, експерта, кризу. А самі депутати на сцені витанцьовували під популярний хіт Gangnam Style.





Оцінив виступ і міський голова Рівного Володимир Хомко. Каже, у таланті колег по сесійній залі не сумнівався, адже їхні артистичні здібності неодноразово оцінював на засіданнях сесії. У підсумку всіх акторів очільник міста відзначив ексклюзивними зірками ручної роботи.

Повний фоторепортаж з виступу депутатського вертепу.

ДЛЯ ОБГОВОРЕННЯ:
Чи варто депутатам прописати в міському бюджеті статтю доходів від колядування депутатського вертепу?





На правах реклами