Ми у Facebook
17.01.2015, 15:40

Ворожіння на Водохреща: дізнайся про свою долю

Бажання людини знати свою долю проявлялося завжди, але особливою цікавістю відрізняються, як відомо, жінки.
Ще наші прабабусі придумували масу способів дізнатися, що їх чекає попереду. Деякі сучасні панянки кожен водохресний вечір збираються з подружками, намагаючись за допомогою черевичка або воску дізнатися, що ж їх чекає в новому році.

Найсприятливішими для ворожіння завжди вважалися дні з 6 до 19 січня включно, тобто від Різдвяного Святвечора до Водохреща, а також Старий Новий рік, власний день народження і ніч на Івана Купалу.

Ворожіння на Катерини: як знайти коханого?

Ворожіння “Суджений-ряджений ...”

Існує багато водохресних ворожінь. І одне з найпоширеніших - з чоботом. Вийшовши з дому, дівчина кидала його перед собою. Куди показував носок, звідти й судженого чекати. Якщо ж він вказав на будинок, сидіти ще цілий рік в дівках.

Ворожіння на ім'я чоловіка

Довідатися ж ім'я майбутнього чоловіка простіше простого. Достатньо лише вийти на вулицю і попросити назвати першого зустрічного чоловіка його ім'я. Буває, що це гадання дійсно відповідає на сокровенне питання. Можливо, тому що, почувши ім'я, дівчина запам'ятовує його навіть на рівні підсвідомості, закладаючи тим самим програму на те, щоб сказане збулося.

Ворожіння за допомогою дзеркал

Дізнавшись, з якого боку прибуде суджений, а так само його ім'я, будь-якій незаміжній красуні захочеться побачити його. Найбільші відчайдухи зважуються на ворожіння з дзеркалами. Для цього потрібно зробити тунель з двох дзеркал, зі свічками з двох сторін. Опівночі в дзеркальному коридорі повинна з'явитися фігура судженого. Але оскільки з цим ворожінням пов'язано багато страшних історій, краще скористатися більш безпечними і не менш дієвими методами. Наприклад, можна згадати сон.

Ворожіння перед сном

Лягаючи ввечері спати, покласти під подушку гребінець і попросити судженого прийти розчесати волосся. Або, з'ївши перед тим чогось солоного, попросити у нього води. Ще один різновид такого ворожіння: покласти під подушку чотири королі з колоди карт, а вранці згадати, який з них приснився.

Піковий король символізує чоловіка старше за віком або статусом. Ця карта також може передбачати дівчині жодного або ревнивого нареченого.

Хрестовий король символізує дію. Тобто майбутній наречений може бути військовим або діловою людиною, а може просто мати такий характер.

Бубновий король - людина, яка симпатизує дівчині, яка ворожить, тобто вона повинна вже бути з ним знайома.

Червовий король - багатий, але невільний чоловік.

Несправедливо було б обійти увагою заміжніх жінок, адже у них питань, на які хочеться скоріше дізнатися відповідь, навіть більше, ніж у незаміжніх дівчат. Наприклад, чи народиться у цьому році первісток? Якої статі? Чи підвищать зарплату? І так далі. Нижче описані деякі способи ворожіння, які допоможуть знайти відповідь на ці та багато інших питань.

Тетянин день: ворожимо на нареченого сьогодні

Ворожіння на сімейне благополуччя

Опівночі набрати в чашу води, акуратно вливаючи туди яєчний білок, питати, що чекає в новому році. Бажано, щоб яйце було домашнє. Поставити посуд на 3 години в затишне місце, щоб не було спокуси заглядати в нього кожні 15 хвилин. Після закінчення часу подивитися, як же згорнувся білок. В основному, жінці, яка ворожила, все підкаже її фантазія. Неважко здогадатися, що серце - до любові, обличчя дитини - до появи малюка, коло вказує на те, що ваше життя буде наповнене у всіх сферах, гора - до успіхів у кар'єрі і т. д. Головне прислухатися до інтуїції.

Щоб не чекати 3 години, можна скористатися аналогічним способом, але з використанням воску. Наструганий віск розтопити в ложці над палаючою свічкою і вилити його в чашу з водою. Розшифровувати значення слід так само, як і у випадку з яйцем.

Ворожіння на визначення статі дитини не можна вчиняти вагітним і майбутнім татам. Полягає воно в наступному: жінка питає перед ворожінням якої статі її майбутня дитина. Той, хто ворожить, бере її обручку, підвішує на нитку і опускає ненадовго у воду. Потім підносить перстень до руки жінки. Якщо воно здійснює рухи маятником, то буде хлопчик, якщо ж по колу, народиться дівчинка. Обручка не робить ніяких рухів? Значить, в цьому році поповнення в сімействі не передбачається.

Ще один спосіб ворожіння допоможе знайти відповідь на будь-яке питання. Перед сном з четверга на п'ятницю потрібно попросити ангелів сну відповісти на поставлене запитання. Протягом семи днів можна чекати, не обов'язково у сні ти дізнаєшся про те, чим цікавилася.

Безперечно, до ворожінь не можна ставитись занадто серйозно, а тільки лише як до веселої гри. А відчуття дива можна пережити, сходивши в церкву і скупавшись на Водохреще. З води кожна людина виходить, очистившись від колишніх гріхів, починаючи новий рік з чистого аркуша. І тоді без всяких ворожінь можна буде вірити в щасливе майбутнє.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ