Ми у Facebook
22.01.2013, 12:47

Словенський Енді Ворхол презентував у Рівному колекцію картин [+Фото]

Виставка кращих робіт словенського художника-ілюстратора Міті Бокуна відкрилась у Рівному. В галереї Олександра Купчинського зібрані кращі роботи автора. Експозиція "Illustrations" перша виставка автора в Україні.
Створювати свої малюнки Мітя Бокун почав ще в три роки. Уроженець словенського міста Крань впреше дебютував у якості художника-ілюстратора у 2009 році на Philips Fashion Week, де в режимі он лайн малював ілюстрації з показів мод. Пізніше він почав робити ілюстрації для модних глянцевих видань.

- У своїй творчості використовую авторучку з чорнилами, олівець, акварель, - зізнався автор. — Намагаюсь комбінувати різні техніки, тому після невеличкої комп'ютерної корекції ці малюнки можна використовувати для дизайну футболок, кросівок, сірникових етикеток, будь-чого.



Фоторепортаж з виставки

Щороку Бокун створює понад 500 таких ілюстрацій. Кращі з них зібрані у експозиції "Illustrations", яка є першою виставкою автора на теренах України. На картинах можна впізнати відомих діячів мистецтва, акторів, режисерів, музикантів, моделей.
Творчість та ріст популярності Бокуна можна порівняти з початками кар'єри найвідомішого художника-ілюстратора нашого часу Енді Ворхола.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ