Ми у Facebook
22.01.2013, 12:10

В аеропорту Львів затримують авіарейси в Європу

З міжнародного аеропорту «Львів» імені Данила Галицького частково скасовані рейси «Львів-Венеція» та «Львів-Мюнхен».
Про повідомили пасажири аеропорту, які повинні були летіти цими рейсами, пише Відкритий Львів.

У відділі маркетингу аеропорту повідомили, що авіакомпанія «ВіззЕйр Україна» і авіакомпанія «Люфтганза» скасували рейси Львів-Венеція і Львів-Мюнхен у зв’язку з несприятливими погодними умовами. Скасування вищевказаних рейсів не пов’язане з функціонуванням аеропорту.

У відділі маркетингу зазначили, що всі інші рейси функціонують, згідно з розкладом. Аеропорт працює в звичайному режимі і приймає повітряні судна. Остаточне рішення про посадку приймає капітан літака.

Зате пасажири повідомляють, що в аеропорту протягом вчорашнього дня проходили багатогодинні затримки рейсів, а сам львівський аеропорт перетворюється в готель. Наприклад, на годину пізніше вилетів літак до Києва.

Снігопади паралізували Європу та Москву

Одному з пасажирів – Андрію з сім’єю, – який мав відлетіти у Відень 21 січня, пощастило ще менше: «Нам сказали, що рейс скасовано і перенесено на 24 число. Я можу втратити роботу. Я повинен був приїхати 22 січня, а приїду 24», – розповів пасажир журналістам.

Ще один пасажир – Оксана – теж повинна вчора бути в столиці Австрії. Вона розповіла, що в листопаді так летіла до Львова: «Ми покружляли над Львовом і повернулися назад. На цей раз прилетіла на вихідні, а рейс скасовано. Пройшла паспортний контроль і говорять: «Ваш рейс скасовано».

Чи відшкодують авіакомпанії завдані збитки пасажирам, поки невідомо.

До речі, послугами Львівського аеропорту користуються й рівняни, для яких це найближчий діючий аеропорт. Оскільки місцеве летовище не працює.





На правах реклами