Ми у Facebook
22.01.2013, 13:32

Рівненська "Велика Волинь" підкорила Хмельницький [+Фото]

Рівненський фотохудожник Олександр Харват відкрив першу персональну виставку у хмельницькому Музеї фотографії. Для жителів Хмельницького він презентував експозицію та фотоальбом проекту "Шляхами Великої Волині".
За словами Олександра Харвата, під час створення проекту "Шляхами Великої Волині" сфотографували та описали найбільш відомі пам’ятки архітектури та мальовничі куточки природи, що знаходяться на історичних теренах Великої Волині (Волинська, Львівська, Тернопільська, Рівненська, Хмельницька та Житомирська області України).

— Такі книги стануть зручними путівниками та довідниками для туристів України та закордону. Адже вони видані двома мовами. В Україні пам’яток не менше, ніж в інших країнах Європи, просто про них туристи мало знають. Ці видання покликані заповнити цей інформаційний вакуум, — розповів видавець Олександр ХАРВАТ.




Фоторепортаж в фотогалереї

Музей фотографії у Хмельницькому — єдиний подібний заклад в Україні. Він був створений кілька років тому за ініціативи міської влади, котра витратила на музей близько 800 тисяч гривень. В експозиційних залах знаходяться як різноманітні зразки фотографічної техніки, так і світлини фотохудожників.

— Дуже почесно виставлятися в такій галереї, - зауважив фотохудожник. — Дуже хочу створити подібний музею у Рівному.



Фоторепортаж в фотогалереї

Олександр Харват є членом Національної cпілки фотохудожників та журналістів України, Національної спілки краєзнавців України, заслужений художник Міжнародної федерації фотомистецтва (EFIAP), посол Миру. Він - учасник та дипломант понад 150 національних і міжнародних фотовиставок в різних країнах світу.






На правах реклами