Ми у Facebook
23.01.2013, 12:28

На Рівненщині у сніговій пастці застрягло 13 вантажівок [+Фото]

Минулої доби через ожеледицю на дорогах підрозділи Територіального управління МНС п’ять разів допомагали водіям багатотоннажних автомобілів, які по слизькій дорозі не могли рухатися.
Про це порталу OGO.ua повідомили в прес-службі ТУ МНС України у Рівненській області.

Так у Рівному в обід по провулку Робітничий рятувальники КрАЗом буксирували вантажний автомобіль VOLVO.

А вже біля 19:00 на вулицях Макарова та Млинівській бійці Державної служби з надзвичайних ситуацій витягли шість далекобійних вантажівок.

Ще через годину на вулиці Соборній довелося буксирувати багатотонний бензовоз МАЗ, який внаслідок ожеледиці не міг піднятися угору.

Опівночі рятувальникам довелося буксирувати за допомогою спецтехніки на автодорозі Рівне-Луцьк, між селами Карпилівка та Бронники Рівненського району, чотири вантажних автомобілі. А вже о першій годині ночі в місті Кузнецовськ рятувальники буксирували вантажний автомобіль MAN.







А за повідомленням Гідрометцентру України , 23 січня на території країни складні погодні умови: на дорогах ожеледиця, місцями налипання мокрого снігу. Тому державтоінспекція Рівненщини звертається до учасників дорожнього руху з проханням не забувати про заходи власної безпеки.





На правах реклами