Ми у Facebook
24.01.2013, 17:00

Невідома та прихована музика Рівненщини. Частина 2

Портал OGO.ua представляє вашій увазі другий матеріал рубрики "Невідома та прихована музика Рівненщини" - "РОК музика Рівненщини", де сьогодні ми розповідаємо про рок-колектив "BLOOD EXPECTORATION”.
Група утворилася в грудні 2006 року у смт Березне Рівненського району. З самого початку колектив почав грати музику у стилі Death Metal. А утворили її чотири молоді хлопці: Рома – гітара, Sam – бас-гітара, Genry – барабани, Bob – вокал.



Таким складом група "творила” свій матеріал, постійно вдосконалюючи його. Концертна діяльність протягом 2007-2008 років була направлена на локальні концерти, перший серйозний виступ відбувся на андеграундному фестивалі "Детонація”, що проходив у Костополі на Рівненщині.

СЛУХАЙТЕ ПІСНІ ГУРТУ

У 2008 році хлопці були запрошені на фестиваль "EXTREMAL BLAST II", що проходив у Рівному, де ділили сцену разом з Sectorial (Боярка), Berserk Revolt (Запоріжжя), Cadaver Agony (Кам’янець-Подільский) і рівненськими гуртами Resnullius та "Терпіння урвалось".



Навесні 2009 року групу через особисті причини покидає бас-гітарист Sам і його місце зайняв Іван Федоров. До групи долучається ще один гітарист - Віктор.

Що ми знаємо про приховану та невідому музику Рівненщини?

Восени того ж року BLOOD EXPECTORATION виступає на місцевому фестивалі "Metal Night" в компанії з Alte Eris, Тиранія, Sidus Mortuorum, Resnullius, Amily. У жовтні хлопці вперше грають на одній сцені з міжнародним колективом зі Словаччини (Obliterate).

2010 рік розпочали з виступу на "Happy GRINDING Valentines Fest", який організувала група Papio Cynocephalus. Грали з відомими українськими Death Metal-гуртами Stickoxydal, Hedonistic Exility, Initium, Project Grim, Squall, Suffercity, Moregore, Brud. Також у цей період було записано дві пісні "Bloody Reaping" і "Golden Dust" в якості демозапису.



Далі група успішно проходить відбір на один з найвідоміших українських метал-фестів "METAL HEAD'S MISSION", що відбувався в Криму. Це був справжній успіх, адже хлопці ділили сцену із всесвітніми "монстрами” Death музики - CANNIBAL CORPSE, HOLLENTHON, SWORN AMONGST, SUICIDAL ANGELS! Після такого успіху колектив одразу покидає Віктор.

Невідома та прихована музика Рівненщини. Частина 1

Весь 2011 рік група ніде не виступає і займається тільки репетиціями та написанням нових пісень. Влітку 2012 року гурт презентує сингл "HATE DETONATED". На даний час хлопці готують до видання вже повністю готовий альбом "Disfigured Vision", який має вийти на Українському лейблі "Ukragh", і в лютому представлять його широкій публіці.

Поточний склад гурту:

BOB - (Vocals)
ROMAN - (Guitar)
IVAN - (Bass)
GENRY - (Drums)

Детальніше ознайомитися з колективом BLOOD EXPECTORATION можна на сайтах:
vk.com/bloodexpectoration
facebook.com/BloodExpectoration





На правах реклами