Ми у Facebook
24.01.2013, 08:00

Найближчі 15 років місць на Рівненському кладовищі вистачить

Найближчі 15 років рівняни можуть не переживати про нестачу місць для поховань. Міська рада передбачила 3,5 мільйона гривень на розширення трьох кладовищ.
Як розповів заступник міського голови Рівного Олексій ХМИЛЕЦЬКИЙ, всього цьогоріч передбачено розширити три кладовища: у Тинному, Новому Дворі та кладовище “Нове” у Рівному.

- Мова йде про три земельні ділянки. 38,5 гектара ми приєднаємо до кладовища “Нове”, 3 гектари — до кладовище у Тинному та 0,7 гектара до кладовища у Новому Дворі. Упродовж року виготовлятимемо проектно-кошторисну документацію, будемо проводити рекультивацію та благоустрій: огородження, асфальтування доріжок, озеленення, - розповів пан Хмилецький.


Кладовище для рівненських собак зроблять у Костополі


Всього на цвинтарі витратять 3,5 мільйона гривень. З них 2,4 мільйона на Тинне, 300 тисяч на Новий Двір та 900 тисяч на перший етап робіт з благоустрою кладовища у Рівному.

Озвучена сума викликала здивування у обранців.

- Це може й дивно звучить, але ми можемо дочекатися до того, що постане колосальна проблема і ми не матимемо де хоронити. Це ж тоді буде соціальний вибух, - звертав увагу депутатів міський голова Рівного Володимир ХОМКО.

Врешті, депутати рішення підтримали. Мова йде про передбачену суму у бюджеті на цей рік, а от скільки отримають кладовища фактично - говорити зарано.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ