Ми у Facebook
27.01.2013, 12:51

ОБЕРЕЖНО: на Рівненському полігоні стрілятимуть

Територія Рівненського полігону — не для прогулянок. Вхід суворо заборонено!
Командування Рівненського загальновійськового полігону звертається до населення і вкотре нагадує, що територія полігону є ЗАБОРОНЕНОЮ ЗОНОЮ. Прохід, проїзд, заготівля дров, збирання металобрухту, СУВОРО ЗАБОРОНЕНО!

Як повідомив командир військової частини А 4152, полковник Олександр Ніколайчук, землі полігону використовуються тільки за призначенням.
— Землі полігону призначені для проведення стрільб, навчань і водіння бойових машин, — розповідає Олександр Ніколайчук. — Порушення цих вимог призводить до нещасних випадків. Особи, яких затримують у забороненій зоні, будуть притягуватись до адміністративної та кримінальної відповідальності. Ми звертаємося до тих, хто з метою наживи збирає осколки мін та пострілів з алюмінію та металу. Заради вашої безпеки, збереження вашого життя і здоров’я, здоров’я ваших дітей не йдіть самі і не пускайте своїх дітей на територію полігону.

Відповідно до плану бойової підготовки, рішення начальника Генерального штабу — Головнокомандувача Збройних Сил України від 09 листопада 2012 року № 19884/с, телеграми начальника штабу — першого заступника командувача Сухопутних військ Збройних Сил України від 17 листопада 2012 року № 116/4/14052, в період з 29 січня по 29 березня 2013 року буде проведено вихід на полігон реактивного артилерійського дивізіону військової частини А0998 з використанням системи реактивної артилерії БМ-21 "ГРАД".

Виконання практичних стрільб з даної системи буде проводитись з понеділка по п’ятницю з 9.00 до 17.00.

Тому всі особи, яких затримуватимуть у ЗАБОРОНЕНІЙ ЗОНІ, будуть передаватись у правоохоронні органи для притягнення до відповідальності.


"Рівненська газета" № 4 від 24 січня 2013 року






На правах реклами