Ми у Facebook
01.02.2013, 14:15

У кафе на Рівненщині молодики відмовилися оплачувати рахунок на 150 гривень

Троє молодиків з Кузнецовська відпочили у кафе, однак відмовилися сплатити рахунок за отримане замовлення - 150 гривень.
Про це порталу OGO.ua повідомила Вікторія Бондар з УДСО при УМВС України в Рівненській області.

- Чоловіки просто сказали, що у них немає грошей, - каже Вікторія Бондар. - Як пояснила адміністратор закладу, таке час від часу трапляється. Вона відразу викликала наряд Державної служби охорони.

Працівниця закладу говорить, що чоловіки прийшли до кафе, замовили страви і спиртні напої. Відпочивали кілька годин. А коли їм принесли рахунок, то вони відмовилися платити. На запитання «чому?» відповіли, що в них немає грошей.

- Знаєте, такі випадки часто трапляються, - розповідає адміністратор кафе, - тому і доводиться залучати правоохоронців. Ми ж не можемо перед входом у кожного відвідувача запитувати, чи є у вас кошти, щоб оплатити своє замовлення. Але ось такі незручності бувають, і просто дивуєшся зухвалості певних людей.

Працівники Державної служби охорони затримали правопорушників та доставили до Кузнецовського міського відділу УМВС для з’ясування обставин даної події. Правопорушниками виявилися двоє 24-річних та 27-річний чоловіки з Кузнецовська.






На правах реклами