Ми у Facebook
05.02.2013, 08:01

На Рівненщині через мокрий сніг небезпечно на дорогах

За інформацією синоптиків 5 лютого у західних областях сніг та мокрий сніг, вдень з дощем, місцями налипання мокрого снігу, ожеледь, на Закарпатті та в Карпатах - сильні опади.
На решті території без істотних опадів, лише вночі та вранці в Криму і Приазов'ї помірний, а вдень у північних областях невеликий мокрий сніг та дощ.

У понеділок і вівторок на Рівненщині буде мокро та слизько

6 лютого невеликий сніг та дощ очікуються в західних областях, на Закарпатті та в Карпатах вночі знову сильні опади. На решті території без істотних опадів, лише вночі у північних областях невеликий мокрий сніг.

7 лютого в Україні, крім східних областей, Приазов'я та Криму, пройде мокрий сніг та дощ, на заході та півночі місцями налипання мокрого снігу.

На дорогах країни ожеледиця.

Бабак Тимко «спрогнозував», що весна прийде через 6 тижнів

ДАІ України звертається до водіїв!

За таких погодних умов водіям необхідно неухильно дотримуватись Правил дорожнього руху, бути особливо уважними та обережними.

Слідкуйте за технічним станом автомобіля, користуйтеся пасками безпеки, не перевищуйте швидкість, дотримуйтесь безпечної дистанції та правил паркування (аби не заважати роботі снігоприбиральної техніки). З особливою обережністю рухайтеся по мостам та естакадах, відмовтеся від ризикованих маневрувань. В умовах недостатньої видимості, туману, сильного снігопаду або дощу, рухайтеся з увімкненим ближнім світлом фар чи протитуманними ліхтарями.

Через потепління на Закарпатті підтопило будинки, вулиці та городи [+Відео]

Якщо під час руху ви побачили, що хтось потрапив у скрутне становище через негоду, викличте на допомогу ДАІ або аварійні служби. Не будьте байдужим, можливо, завтра допомога знадобиться саме вам.

Не забувайте стежити за повідомленням у ЗМІ щодо стану проїзду дорогами країни. Під час ускладнення погодних умов по можливості утримайтеся від поїздок на власному транспорті, повідомили з прес-служби ВДАІ УМВС.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ