Ми у Facebook
05.02.2013, 11:40

На Рівненщині від зіткнення легковика та вантажівки загинула жінка [+Фото]

У понеділок, 4 лютого, до чергової частини відділу ДАІ УМВС України в Рівненській області надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду, яка сталася поблизу села Птича Дубенського району.
Близько 11 години 39-річний Олексій, житель міста Київ, керуючи автомобілем HONDA CIVIC, рухався зі сторони міста Львова в напрямку столиці.

Як повідомили OGO.ua з прес-служби ВДАІ УМВС, за попередніми даними, водій іномарки виїхав на смугу зустрічного руху та допустив зіткнення з автомобілем SCANIA R420 з напівпричепом, за кермом якого знаходився 28-річний Андрій, громадянин Республіки Білорусь.

– Я побачив, що почало заносити машину. Почав гальмувати. Однак автомобіль продовжувало заносити у мою сторону. Я, як міг, почав уникати зіткнення та прижався правіше до краю проїзної частини. Я навіть вже практично зупинився. Однак уникнути зіткнення не вдалося, – розповідає Андрій, водій вантажівки.

На Рівненщині росіянин потрапив в аварію: троє травмованих

У результаті дорожньо-транспортної пригоди водій "Хонди" отримав закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку, забійні рани потиличної ділянки голови, з якими госпіталізований в травматологічне відділення Дубенської ЦРЛ.

Крім цього, тілесні ушкодження, несумісні із життям, отримала пасажирка легковика. 31-річна Ірина, яка проживала у місті Київ, загинула на місці пригоди.

До того ж, після зіткнення тіла загиблої довелося діставати з допомогою спецзасобів та бійців МНС.

За фактом ДТП проводиться дослідча перевірка.

На Рівненщині через мокрий сніг небезпечно на дорогах

Працівники Державтоінспекції закликають водіїв зважати на погодні умови та стан дорожнього покриття, дотримуватися швидкісного режиму руху та бути максимально уважними.








Фото надані прес-службою ВДАІ УМВС.





На правах реклами