Ми у Facebook
05.02.2013, 13:10

7 лютого рівненський джаз-клуб "ДжЕм" святкує свій день народження

«ДжЕму» виповнюється чотири роки. У «портфоліо» клубу — фестивалі «Jazz Bez» та «Art Jazz Cooperation», запрошені музиканти українського та світового рівня — Ніно Катамадзе, Олег Скрипка, Карл Фрієрсон, Дон Фрідман, Бред Тері та Іоахім Менсель, Піккардійська Терція та етнічна ДахаБраха.
Дарувати джазові емоції на святковій сцені буде особливе тріо, що складатиметься з українських джазових музикантів світового рівня. Це один з найкращих барабанщиків України Ігор Гнидин, талановитий джазовий гітарист Євгеній Пугачев та контрабасист Андрій Арнаутов, визнаний майстер не лише в країнах СНД, але й у всьому джазовому світі.

Ігор Гнидин – барабанщик, композитор



Представник нового покоління українських джазових музикантів.

Є одним з кращих барабанщиків України. Плідно працює як композитор і виконує свою музику в проекті «ShockolaD», джаз-групі, яку заснував в 2004 році. Співзасновник та координатор Львівського джазового клубу «Jazz Club Lviv»

У 2010 Ігор став учасником стипендіальної програми від Кеннеді Центру (Вашингтон, США). Він був одним з 8 людей з 59 країн, хто отримав таку можливість і заграв концерт на “Millennium Stage” в Кеннеді Центрі.

У цьому ж 2010р. Ігор став переможцем всеукраїнського конкурсу барабанщиків Roland V-Drums 2010/2011 і отримав можливість представляти Україну на конкурсі в Європі.

Ігор грав разом з такими музикантами, як Melvin Taylor, Frank Parker, Michael Bowie, Piotr Baron, Andrej Kondakov, Yuri Yaremchuk, Mark Tokar, Aleks Maksymiv, Yaroslav Bothur, Adam Kawonczyk, Michal Jaros, Tomasz Dabrowski, Kuba Cichocki, Sheldon D’Silva, Mark Coffie etc.

Познайомитись поближче з Ігорем Гнидиним:
http://www.myspace.com/igorhnydyn
http://www.shockolad.com/igor-gnidin-barabani/igor-gnidin-barabani

Євгеній Пугачев - джазовий гітарист



Композитор, виходець із Харкова, який працював з такими відомими музикантами як Ганна Чайковська, Карл Фрієрсон, Сергій Давидов.

Крім того, Євген став лідером власного проекту New Jazz Project, де колектив виконував його авторські композиції. Після того як Євген переїхав до Варшави, вигравши стипендію від Польського Міністерства Культури, він почав співпрацювати з багатьма польськими та європейськими музикантами, серед яких Джон Бізлі, Дейвід Сандбі, Норвальд Даал.

У лютому Євген записався у складі міжнародного проекту The First Take, куди увійшли музиканти з Німеччини, Греції та Польщі. Також він співпрацює з норвезькими джазменами, з якими відбувся спільний масштабний проект Polar Expedition.

Познайомитись поближче з Євгенієм Пугачевим:
http://www.youtube.com/watch?v=tpd7cq5_PbA
http://vk.com/id11518489

Андрій Арнаутов - відомий київський джазовий контрабасист



Ті, кого захоплює звучання контрабасу, абсолютно точно знають, що Андрій Арнаутов - це не просто музикант, це визнаний майстер не лише в країнах СНД, але й у всьому джазовому світі. Правда, в інших країнах його знають як Andrew Valentine.

Свою кар'єру Андрій починає в США. Здобуває освіту в одному з найпрестижніших музичних навчальних закладів - у коледжі Берклі (Berklee College of Music). Адміністрація Берклі надала Андрію Арнаутову повну стипендію на навчання (!). А це велика рідкість.

Виступав з легендарним саксофоністом Арчі Шеппом (Archie Shepp), не менш відомим гітаристом Чарлі Бердом (Charlie Byrd), скрипалем Вессер Клеменсом (Vasser Clemens), найвідомішими джазменами - трубачем Роєм Харгроувом (Roy Hargrove) і вібрафоністом Віктором Мендозою (Victor Mendosa).

У 1999-му році Андрій переїхав до Нью-Йорка, де промишляв сесійними студійними записами та роботою в клубах. За час клубного існування грав з барабанщиком Боббі Сенебрія (Bobby Senabria), трубачем Менні Дьюреном (Manny Duran), піаністом Хосе Рейесом (Jose Reyes). У цьому ж році Арнаутов їде до Греції виступати з кубинською групою "Buenavista Social Club".

У 2004-му році викладає музику на Ямайці, де співпрацює з головою "Інституту Боба Марлі" Естор Блеком (Astor Black) у створенні музичної програми.

Влітку 2004-го року Андрій повернувся до Києва. Тут він став бажаним гостем багатьох музичних проектів своїх колег і автором власних.

Познайомитись поближче з Андрієм Арнаутовим:
http://umka.com/rus/singer/andrew-arnautov.html
http://www.myspace.com/valentineandrew/music

Святкуймо день народження «ДжЕму» разом!
Ми чекаємо на Вас 7 лютого, о 19.30, в барі «Blues & Jazz».
Детальна інформація за телефонами: 43-29-73, (067)363-34-18.






На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ