Ми у Facebook
06.02.2013, 13:57

Тримісячних рівнян навчатимуть англійській мові [+Фото]

Відтепер у Рівному з’явилась унікальна методика вивчення іноземної мови. Діти з тримісячного віку разом з батьками тепер мають можливість вчити англійську разом.
«Чим молодша дитина – тим простіше навчити її іноземній мові», – стверджують фахівці. Потенціал до вивчення мови у малих дітей настільки великий, що їм вдається це без особливих зусиль.

Відтепер рівненські малюки віком від 3 місяців можуть вивчати англійську мову. Основна увага на заняттях приділяється вимові, граматиці та словниковому запасу. Ця унікальна школа дає можливість уже тримісячним дітям вивчати англійську мову так само, як вони вчать рідну – шляхом постійного прослуховування й ненав’язливого закріплення.



За словами керівника Навчального центру Helen Doron у м. Рівному Олени ФЕДОРЕНКО, немовлята й діти ясельного віку вивчають понад 550 слів завдяки іграм та пісням.

- Граючись, діти постійно чують правильну англійську мову на заняттях, сповнених веселих вправ. Спочатку вони можуть не надавати особливого значення словам і не будуть намагатись зрозуміти їх. Але завдяки повторенню, звукам, словам і реченням конструкції стають знайомими. Діти сприймають мову природно, наче за порухом чарівної палички.



У навчальних центрах навчаються діти з наймолодшого віку до 14 років. Разом з тим батьки можуть відвідувати заняття разом із дітьми, водночас, отримувати чи доповнювати свої знання англійської.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ