Ми у Facebook
07.02.2013, 16:33

Церква "Нове покоління" про спосіб життя

Шановний читачу, звертаюсь до тебе із пропозицією подумати про майбутнє. Ні, не тільки про майбутнє твоєї безсмертної душі, а про найближче майбутнє тебе і твоєї родини.
Ми живемо у складний час. Вчені раз у раз попереджають про катаклізми, які не за горами. Це і фінансові кризи, які відтепер стали перманентними й лише поглиблюватимуться. Це і кліматичні та соціальні зміни, які призводять до того, що насувається глобальна нестача продовольства у світі. Вже сьогодні з року в рік ми бачимо, що світові ціни на продовольство невпинно зростають. Вже сьогодні ми знаємо про глобальну нестачу питної води. Вже сьогодні з’являються нові, незвідані й невиліковні хвороби. А всього лише за 20 років віруси та бактерії стануть абсолютно стійкими до антибіотиків і ми вернемось у ті часи, коли будь-яка нескладна операція буде неможлива, так як призводитиме до смерті — про це говорить головний лікар Англії Саллі Девіс. Їй вторить і Всесвітня організація охорони здоров'я.

Отже, прогресуюча бідність, голод, спрага і невиліковні смертельні хвороби — це те, що чекає людство вже через кілька десятиліть. Немає сумнівів у такій майбутній реальності, адже Бог вустами своїх пророків попередив нас про це на сторінках Біблії, а "у Бога не залишиться безсилим ніяке слово"— Євангеліє від Луки 1:37.

Що тоді робити кожній конкретний людині? Приречено чекати холодної і голодної смерті? Безсило дивитись, як у муках вмиратимуть діти, онуки? Ні, і ще раз ні! Вихід є!

Коли Ісус послав своїх учнів у світ, то сказав: "А ходячи, проповідуйте та говоріть, що наблизилось Царство Небесне" - Євангелія від Матвія 10:7. Що означають ці слова? Вони значать, що жити тим способом життя, який прийнято в Царстві Небесному, стало доступним кожній людині вже тут, на цьому світі. Вони значать, що немає вже потреби терпіти будь-яку нестачу чи хворобу. Немає вже потреби при нестачі грошей ще в більші борги чи злидні вганяти себе і родину. Немає вже потреби при невиліковній хворобі останню копійку нести в аптеку і чекати смерті. Все те не приходить з Царством Небесним. Навпаки, це Царство приносить людям надприродне Боже забезпечення і здоров’я. "І не шукайте, що будете їсти, чи що будете пити, і не клопочіться. Бо всього цього й люди світу оцього шукають, Отець же ваш знає, що того вам потрібно. Шукайте отож Його Царства, а це вам додасться!" - Євангеліє від Луки 12:29-31

Як же так, скажете ви? Я ж і в Бога вірю, і в церкву ходжу, а маю такі ж проблеми, як і всі? Відповідь теж є. Царство Небесне треба шукати. Воно має свої закони і правила, які треба вивчати, щоб знати, як вони діятимуть у вашому житті. Неможливо сісти перший раз за руль автомобіля й очікувати елегантної швидкісної їзди. Тому треба вчитись. Так само треба вчитись жити по законах Царства Небесного і отримувати бажані надприродні результати.

Сьогодні у вас є можливість ввійти під юрисдикцію Царства Небесного, просто помолившись такою простою молитвою: "Небесний Отець, я вірю, що Ти чуєш мене і відповіси мені. Я вірю, що Ісус помер за мої гріхи і воскрес для мого спасіння. Сьогодні я каюсь у всіх відомих і невідомих мені гріхах, а також у гріхах моїх предків і прошу простити мене і дарувати життя вічне. Я також прошу Тебе наповнити моє серце любов'ю Духа Святого і радістю спасіння. Молюся і дякую тобі в Ім'я Ісуса Христа. Амінь!"

Приходьте щонеділі об 11:00 на Богослужіння, де знаходитимете Царство Небесне, отримуватимете зцілення і звільнення за новою адресою:
м. Рівне, пр. Миру, 7-а (будівля Профспілок, 3-й поверх, актовий зал), тел. 45-15-15.
Увага! Адреса змінилась!





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ