Ми у Facebook
07.02.2013, 16:26

Церква "Нове покоління" про спосіб життя

Шановний читачу, звертаюсь до тебе із пропозицією подумати про майбутнє. Ні, не тільки про майбутнє твоєї безсмертної душі, а про найближче майбутнє тебе і твоєї родини.
Ми живемо у складний час. Вчені раз у раз попереджають про катаклізми, які не за горами. Це і фінансові кризи, які відтепер стали перманентними й лише поглиблюватимуться. Це і кліматичні та соціальні зміни, які призводять до того, що насувається глобальна нестача продовольства у світі. Вже сьогодні з року в рік ми бачимо, що світові ціни на продовольство невпинно зростають. Вже сьогодні ми знаємо про глобальну нестачу питної води. Вже сьогодні з’являються нові, незвідані й невиліковні хвороби. А всього лише за 20 років віруси та бактерії стануть абсолютно стійкими до антибіотиків і ми вернемось у ті часи, коли будь-яка нескладна операція буде неможлива, так як призводитиме до смерті — про це говорить головний лікар Англії Саллі Девіс. Їй вторить і Всесвітня організація охорони здоров'я.

Отже, прогресуюча бідність, голод, спрага і невиліковні смертельні хвороби — це те, що чекає людство вже через кілька десятиліть. Немає сумнівів у такій майбутній реальності, адже Бог вустами своїх пророків попередив нас про це на сторінках Біблії, а "у Бога не залишиться безсилим ніяке слово"— Євангеліє від Луки 1:37.

Що тоді робити кожній конкретний людині?





На правах реклами