Ми у Facebook
08.02.2013, 07:17

У найближчі дні на Рівненщині збережеться весняна погода

А вже через тиждень повернуться 20-градусні морози.
У п'ятницю, як повідомляє погодний портал Мeteoprog.ua, дощ охопить усю територію України, крім східних областей та Криму, там без істотних опадів.

Зокрема на Рівненщині 8 лютого вдень і вночі сніг, мокрий сніг. Температура вдень +2 ... +4 тепла. Вночі -3 ... -1 градус. Вітер південно-східний 7-12 м/с.

У суботу прогнозують також опади. Температура вночі біля -3...-1 градуса, вдень 0...-2.

Бабак Тимко «спрогнозував», що весна прийде через 6 тижнів

У неділю на Рівненщині вночі температура повітря складе -6...-4 градуси, вдень від -1 до +1. Суха погода. Вітер північно-східний, північно-західний, 7-12 м/с.

У п’ятницю у Криму потеплішає вдень до +19, у центральних областях місцями до +11. Невеликі заморозки на сході та заході вночі -3 ... -1 градусів.

На Рівненщині через мокрий сніг небезпечно на дорогах

На дорогах України ожеледиця. Вітер південний і південно-східний 7-12 м/с.

Але потепління затримається в Україні ненадовго, і лютий ще проявить себе як справжній зимовий місяць - морозами до -20, снігопадами й ожеледдю.

Народний синоптик Валерій Некрасов прогнозує, що лютий буде похмурим, морозним і сніжним, з холодними вітрами і хуртовинами та короткими відлигами.

"Посилення морозу буде в середині другої і третьої декад лютого, відлиги - наприкінці першої і третьої декад. Збільшення завірюх - у середині першої і початку третьої", - додав він.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ