Ми у Facebook
09.02.2013, 10:48

Кліп рівненського гурту OT VINTA визнали найкращим [Фото+Відео]

Гурт OT VINTA став переможцем проекту «Найкращі кліпи року» від музичної компанії Navsi100.com. Кліп «У мене між ногами…» набрав найбільшу кількість голосів у номінації «Найкращий україномовний кліп», в якій найближчими конкурентами «гвинтів» були «Антитіла», Арсен Мірзоян та Руслана.
Визначення найкращих відеоробіт українських виконавців та режисерів тривало два місяці – з грудня до лютого. За цей час кліп «У мене між ногами…» набрав понад 3500 унікальних голосів від відвідувачів порталу та шоу-бізнесових та телевізійних експертів, яких також було запрошено дати свою оцінку номінантам.

OT VINTA у Росії співатимуть пісні про москалів [+Фото]

Перемога стала для OT VINTA приємним підбиттям підсумків минулого року. Проте зупинятися на досягнутому хлопці не збираються.





Творчий процес триває і в лютому на фанів гурту чекає сюрприз. Наприкінці місяця «гвинти» презентують нову акустичну програму з інтригуючою назвою «Пілотка». У новому проекті незвичного вигляду набудуть не тільки відомі хіти OT VINTA: хлопці представлять кілька нових пісень, а також додадуть до свого звучання екзотичну гавайську гітару – укулеле.

У Рівному на велодень з "От вінта" зібралось кілька тисяч велосипедистів [Фото+Відео]



Подробиці про презентацію програми «Пілотка» та клубний тур містами України чекайте незабаром.



Результати голосування «Найкращі кліпи року»

Кліп «У мене між ногами…»






На правах реклами