Ми у Facebook
11.02.2013, 09:07

На Рівненщині сучасний перинатальний центр готують до відкриття [+Фото]

Чиновники з Києва інспектують обласний перинатальний центр. Капітально реконструйований медичний заклад планують відкрити вже у цьому місяці. Він стане дев’ятим в Україні закладом такого рівня, і першим, який відкриють цьогоріч.
Якість виконаних будівельних та монтажних робіт на початку лютого перевірили експерти Національного проекту "Нове життя – нова якість охорони материнства та дитинства" та Міністерства охорони здоров’я України. Розповідають, що побаченим задоволені.

- Рівненський обласний перинатальний центр повністю відповідає закладу ІІІ рівня допомоги, - зауважив керівник Національного проекту «Нове життя – нова якість охорони материнства та дитинства» Віктор Сірман. - Окрім нової системи медобслуговування, заклад стане ще й методичним центром, який координуватиме роботу усіх профільних установ області.

У рамках національного проекту обласний перинатальний центр модернізували. Зокрема, існуюче приміщення реконструювали і зробили на поверх вищим, а також звели новий корпус. Завдяки цьому вдалося розмістити три нові відділення. Крім того тут, встановили сучасне високотехнологічне обладнання, яке дозволяє надавати послуги на новому рівні.



Фоторепортаж з центру

- Наші лікарі навчитися працювати на новому обладнанні, проходили тренінги у Києві, Житомирі, Дніпропетровську. Також укладаємо угоди про співпрацю із колегами з Польщі та Білорусі. У нас діятиме і відділення спільно з українськими медичними навчальними закладами, - наголосила головний лікар Рівненського обласного перинатального центру Вікторія Єнікеєва.

На Рівненщині – один із найвищих рівнів народжуваності в Україні, в області проживає найбільше матерів-героїнь. В оновленому закладі надаватимуть повний цикл послуг, до того ж на вищому рівні.






На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ