Ми у Facebook
13.02.2013, 16:00

День Валентина по-рівненськи: нестандартні вітання та подарунки від чоловіків

Напередодні Дня святого Валентина OGO.ua дізнався у рівнян, які незвичайні привітання та подарунки вони готували для своїх других половинок. Одне з таких нестандартних привітань рівняни можуть побачити на вулиці Лермонтова.
Хлопець вирішив привітати свою кохану Катерину із Днем святого Валентина так, щоб про це дізналися всі жителі та перехожі даної вулиці рівняни.



Ми вирішили поцікавитися, якими ж іще незвичайними привітаннями та подарунками радували своїх других половинок наші чоловіки.


Олександр Волочнюк, студент:
- Одного разу, в день Святого Валентина, покинувши все, я подолав більше 400 км лише для того, щоб подарувати своїй коханій букет троянд.


Володимир Огородник, приватний підприємець:
- Вважаю незвичайним свій вчинок, коли запропонував своїй дівчині шалені поцілунки на цілі 24 години, без упину. І це було круто!


Сергій Мушик, тренер з козацьких бойових мистецтв:
- Минулого року, в день Святого Валентина, подарував коханій дружині авто, про яке вона давним-давно мріяла. Вона була в неабиякому захваті.

Рівне: Афіша до Дня святого Валентина [Анонс]

Андрій Степанюк, студент:
- У День святого Валентина я запропонував своїй дівчині прогулятися в парку, де на снігу, у видному місці намалював, а, точніше, склав на землі слова «З Днем святого Валентина, кохана!». І коли вона побачила це, подарував їй букет троянд. Потім ми пішли у ресторан, щоб продовжити наше свято. Було дуже весело!


Володимир Гуда, аналітик:
- У моєму житті всі вчинки такого роду, якось все незвичайно і спонтанно... Ну, як мінімум, романтичний вечір організовую, а найкращим подарунком для своєї коханої вважаю золоті прикраси. Більше всього їх цінує.


Дмитро Кущиков, системний адміністратор:
- Якось, на День святого Валентина, друзі допомогли мені запакуватися у величезну коробку, обв’язавши її зверху рожевою широкою стрічкою. Доставили цей презент моїй дівчині під двері квартири, і, натиснувши на дзвінок, повтікали… Вона одразу ж відчинила, почала радісно відкривати ту громіздку коробку, а там БАЦ - і я такий оголений, лише в краватці і плавках.

День святого Валентина: ідеї подарунків для неї та для нього

Анатолій Мазько, економіст:
- Минулого року, на День святого Валентина, я подарував своїй коханій дівчині (а нині дружині) букет білих троянд, і у кожну з них вклав листівку з компліментом, наприклад, «найкраща», «красива», «чарівна» і т.д.
А від неї у подарунок я отримав незвичайний пакунок з кіндер-сюрпризів, у кожному з яких було привітання і камінчик у вигляді серця.


Олег Данильчук, менеджер:
- Божевільних вчинків у моєму житті було безліч. Проте, найбожевільніший, певно, той, коли я, неочікувано для коханої, зробив пропозицію руки і серця, подарувавши обручку.


Антон Демченко, заступник керуючого патрульно-постової служби:
- Одного разу, на День святого Валентина, я пообіцяв дівчині, що покину всі свої погані звички. І це було для неї найкращим подарунком, адже до сьогоднішнього дня я чітко дотримуюсь власної обіцянки.

Рецепт для рідних і коханих: Млинці на паризький манер

Отже, чоловіки, гайда придумувати цікаві ідеї до Дня святого Валентина, реалізовувати їх та робити приємно своїм коханим дівчатам, жінкам та дружинам!





На правах реклами