Ми у Facebook
14.02.2013, 00:12

Під Донецьком розбився літак з одеськими футбольними вболівальниками

Літак Aн-24 "Одеса - Донецьк" (чартер) здійснив аварійну посадку під Донецьком і загорівся. Повідомляється про 4 загиблих.
В аеропорту Донецька аварійно приземлився літак, що виконував рейс Одеса-Донецьк. Про це повідомляють джерела "Новости Донбасса".

Під час посадки він викотився за злітну смугу і частково розвалився. За попередньою інформацією, загинули 3 людини, зараз шукають 3-х зниклих пасажирів. Всього у літаку летіло 45 осіб.

За інформацією на 20:40, кількість жертв збільшилася до 4 осіб.

Станом на 21:00 з прес-служби Головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій у Донецькій області, повідомили сьогодні о 18:19 надійшла інформація про аварійну посадку літака АН-24, що слідував рейсом Одеса-Донецьк.

"За попередніми даними в літаку знаходилися 45 осіб - пасажири і екіпаж. Серед пасажирів є загиблі. Число загиблих встановлюється. 34 людини були виведені з літака. Їм надано медичну допомогу. З людьми, які не потребують допомоги, працює група психологів ГУ ГСНС України в Донецькій області. На місці події задіяно 19 одиниць пожежно-рятувальної техніки та 77 чоловік особового складу ГУ ГСЧС України в Донецькій області ", - йдеться в повідомленні.
 
У цьому літаку на матч 1/8 фіналу Ліги Чемпіонів "Шахтар" - "Боруссія" летіли любителі футболу.

У той же час, як повідомляє офіційний сайт аеропорту Донецька, "13 лютого в аеропорту Донецьк сталася надзвичайна пригода при посадці літака АН-24 авіакомпанії "Південні авіалінії" летів рейсом 8971 Одеса - Донецьк. На борту перебувало 36 пасажирів і 8 членів екіпажу. Постраждалим надана медична допомога. В даний момент в аеропорту працює комісія із з'ясування причин події".





На правах реклами