Ми у Facebook
14.02.2013, 17:55

Як провести День Святого Валентина тим, у кого немає пари

14 лютого - це щорічне суворе випробування, якому піддаються ті, хто ще не знайшов свою другу половинку або ж, незважаючи на її наявність, просто проти романтики «за розкладом» і напоказ.
Замість того щоб злитися, дивлячись на цілуються парочки, або жаліти себе (і не шкодувати фігуру), сидячи на дивані з відерцем морозива в обнімку, варто зайнятися чимось приємним і / або корисним, пише Woman.ru.

Ми розповімо, що робити, коли «атакують» плюшеві серця, валентинки, шоколадки і трояндочки. Надихнутися японськими та скандинавськими традиціями. Скажіть собі, що в цьому році ви неодмінно будете святкувати 14 лютого. Правда, не на американський манер, як божевільні закохані, що заполонили місто.

По-перше, можна вибрати японський варіант. Цього дня в Японії прийнято вітати виключно чоловіків. І ніяких сюсі-пусі - суто ділові відносини: співробітниці жіночої статі дарують шоколад чоловікам-босам.

По-друге, можна взяти за основу скандинавський варіант: у Фінляндії, наприклад, 14 лютого відзначають день дружби, так що характер у свята, що називається, нордичний, без нальоту романтики. Чому б не провести приємний вечір у колі друзів? Пам`ятайте - ви не самотні, багато людей у всьому світі також недолюблюють День святого Валентина.

Але в жодному разі не дозволяйте собі у День святого Валентина робити три речі:

1. Не зловживати алкоголем, як би сильно вам не хотілося це зробити. Про всяк випадок нагадуємо: спиртне робить трішки щасливішими і без того щасливих людей, зате нещасних здатне занурити в безодню відчаю. У здоровому розумі і тверезій пам'яті набагато важче наробити дурниць, наприклад почати дзвонити колишньому або слати слізливі SMS.

2. Не заїдати самотність! В іншому випадку стане ще гірше: з'явиться ще один привід для розладу - зайва вага.

3. Ні в якому разі не зустрічатися в цей день з друзями, у яких є друга половинка, особливо з тими, що разом недавно.

І ще одна порада - полюбіть себе! І тоді хтозна, можливо, вже наступного дня Валентина вам не буде самотньо






На правах реклами