Ми у Facebook
18.02.2013, 14:20

"Ще п’ять хвилин!", або Як без проблем прокидатись зранку [+ПОРАДИ]

Ранок. Дзвенить будильник, але прокидатись зовсім не хочеться. На автоматі переводимо будильник на 5 хвилин, потім на 10, а потім… а потім просипаємо на роботу або навчання. Знайома ситуація?... Тоді ця стаття для вас.
Зазвичай наприкінці зими – на початку весни в організмі людини відчувається значний дефіцит вітамінів. Як результат – ви весь час відчуваєте втому, позіхаєте та хочете спати. А найглобальніша проблема в цій ситуації – це прокидатися вранці на роботу або навчання.

«Жіночий клуб» пропонує декілька порад, як справитись із ранковим «просипанням»:

1. Якщо ви користуєтесь будильником на телефоні, спробуйте поставити на рінгтон якусь веселу пісеньку. Під рухливу та позитивну мелодію приємніше покидатись, аніж під набридливу тужливу пісню, яка викликає зворотний ефект.

2. Прокинувшись, позіхніть та наберіть повні легені повітря, аби мозок наситився киснем та міг швидше пробудитись. Також зробіть гімнастику для очей – такі вправи допомагають активізувати тіло та вивести його із стану сну.

3. Кладіть телефон (будильник) подалі від ліжка, щоб не можна було дотягнутися до нього, не встаючи із ліжка. Якщо ви не чуєте будильника – помістіть його у посудину з монетами або з корками з-під пива.

4. Лінь – найбільший ворог, тому не лініться. Щойно ви почули звук будильника – висуньте ноги з-під ковдри, далі спускайте ноги на прохолодну підлогу та сідайте. Трішки посидівши – сміливо вставайте і біжіть вмиватися.



5. Пам’ятаєте, як ви прокидалися у дитинстві, коли бігли до ялинки за подарунками, або у свій день народження? Тому запрограмуйте себе ще із вечора, що завтрашній день буде важливим та сповнений приємними моментами. Із такими думками прокидатись буде набагато приємніше.

6. Невелика п’ятихвилинна зарядка допоможе вашому тілу швидше прокинутися та зберегти заряд енергії на цілий день.

Сподіваємось, що поради «Жіночого клубу» допоможуть Вам успішно прокидатися зранку, з першого дзвінка будильника. Для цього, звісно, бажано лягати спати раніше. І тоді ви навіть зранку зможете насолоджуватись життям!





На правах реклами