Ми у Facebook
18.02.2013, 11:54

Глядачі врятували життя 2-річного малюка з Рівного [+Відео]

Дитина могла не вижити.
Три місяці тому дворічний Назар Борейко з Рівненщини упав в окріп і отримав вісімдесят % опіків тіла. Медики давали найгірші прогнози, у батьків коштів на лікування не було. І от глядачі ТСН зібрали майже чотириста тисяч грн і фактично врятували дитину, — йдеться в сюжеті "ТСН".

Зараз малюк робить перші кроки за останні кілька місяців. У палаті Рівненської обласної лікарні дворічний Назар пролежав два місяці майже без руху. Сюди дитину привезли з вісімдесятьма % опіками тіла. Хлопчик упав у відро з окропом. Після сюжету ТСН про нещастя, що спіткало родину, одразу відгукнулися небайдужі. Люди переказували від 50 до 20 тисяч грн.

Мама хлопчика розповідає, що люди присилали мазі та дитячі іграшки. За вісім операцій усі вісімдесят % обпеченого тіла дитини покрили новою шкірою. Малюк заново навчився ходити. Спочатку це було боляче, адже тонка шкіра на ногах рвалася і виступала кров.

Цей випадок рівненські медики називають дуже складним. Те, що маленький пацієнт вижив, — це вже досягнення. А завдяки небайдужим глядачам ТСН, батьки мали змогу купити усі необхідні медикаменти для дитини.

Далі на малюка чекає тривала реабілітація в санаторіях. Із зібраних глядачами ТСН чотирьохсот тисяч грн, у родини ще залишилося достатньо, щоби цілком завершити лікування і докласти максимум зусиль для повноцінного життя дитини.







На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ