Ми у Facebook
18.02.2013, 14:49

У Рівному проведуть Форум молодих лідерів

У Рівному завершився другий сезон навчально-освітнього проекту "Smart meetings: зустрічі з лідерами, які надихають" від молодіжної організації "Smart People" та Рівненської обласної громадської організації "Українська асоціація маркетингу". Продовженням проекту незабаром стане Форум молодих лідерів!
Раз на два тижні відомі та успішні рівняни у неформальній обстановці ділились секретами успіху з активною молоддю, яку запрошували на зустрічі переважно через соціальні мережі.

Проект започаткували у червні минулого року. Першим спікером "Smart Meetings" став засновник Видавничого дому "ОГО", директор ТРК "Рівне 1" Віктор Данилов.

— На такі зустрічі збирається молодь, яка планує розпочати власну справу або щойно її розпочала, прагне досягти успіху в житті, побудувати успішну кар'єру, працювати в команді професіоналів, зрештою, просто самореалізовуватись у різних сферах, віднайти своє покликання і бути щасливою, — каже організатор проекту "Smart Meetings", керівник молодіжної організації "Smart People" Тарас Комаренко. — Це своєрідний майданчик для обміну ідеями, новинами, думками.

Яскраві моменти Другого сезону проекту "Smart Meetings": ФОТОГАЛЕРЕЯ

Серед гостей "Smart Meetings" за час проведення зустрічей були такі відомі успішні рівняни як банкір та президент джазового клубу "Дж.Ем" Сергій Гемберг, депутат Рівнеради Сергій Паладійчук, телеведучий Сергій Шидловський, маркетолог Павло Алексєвич, директор обласного музично-драматичного театру Володимир Петрів. А своєрідною фінальною крапкою у другому сезоні проекту стало спілкування з генеральним директором групи компаній "Реноме" Надією Гладкевич. Вона розповіла молоді про своє бачення успішного керівника і принципів побудови ефективного бізнесу. Майстер-клас від гостя, конкурс з призами найактивнішим учасникам і неформальне спілкування за чаєм — формат зустрічей прийшовся до смаку багатьом.

Зустріч з Надією Гладкевич завершила другий сезон "Smart Meetings"
Зустріч з Надією Гладкевич завершила другий сезон "Smart Meetings"


Рівненський топ-менеджер Надія ГЛАДКЕВИЧ: "Закриваючи одні двері, ми відкриваємо інші

Рівненський банкір Сергій Гемберг: «За своїм духом я продюсер»

Рівненський телеведучий та меломан Сергій Шидловський: "Моя сім’я - найкраща в світі!"

— Ми не очікували, що "Smart Meetings" викличе такий великий ажіотаж серед молоді, — зізнається Тарас Комаренко. — Якщо у першому сезоні учасників проекту було заледве 40 чоловік, то в другому нам іноді навіть бракувало місць, щоб розмістити усіх охочих поспілкуватися. Це був переломний момент, ми зрозуміли, що "Smart Meetings" стає важливим осередком розвитку неформальної освіти в Рівному.

Частина команди організаторів проекту: Анна Радько, Віктор Чугай, Ірина Костюк
Частина команди організаторів проекту: Анна Радько, Віктор Чугай, Ірина Костюк


Рівненський маркетолог Павло Алексєвич: "Навіть засмагаючи на пляжі, думаю, як привабити клієнтів"

Директор рівненського театру Володимир ПЕТРІВ: «Мені допомагає інтуїція»

Рівненський бізнесмен і політтехнолог Сергій Паладійчук: "У мене є прихований реактор"

Тим часом у планах організаторів — нові, масштабніші навчально-освітні проекти для молоді: нині вони вже розпочали роботу над проведенням у Рівному Форуму молодих лідерів.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ