Ми у Facebook
19.02.2013, 11:04

Ветеринари Росії повернули Україні 40 тонн курятини

Федеральна служба з ветеринарного і фітосанітарного нагляду Росії прийняла рішення повернути 40 тонн м'яса птиці українському виробникові ТОВ "Комплекс Агромарс" у зв'язку з порушенням ветеринарних вимог.
"У партії м'яса були перевищені допустимі норми безпеки, що стосуються кількості мікроорганізмів і бактерій", - йдеться в повідомленні Россільгоспнагляду.

За інформацією відомства, перевищення допустимої норми мікроорганізмів свідчить про порушення санітарних правил і технологічного режиму виготовлення, а також строків і температурних режимів зберігання, транспортування і реалізації продукції.

Нагадаємо, цього місяця Россільгоспнагляд ввів тимчасові обмеження на ввезення до Росії м'ясної продукції українського ТОВ "Фенікс". Фахівці Россільгоспнагляду виявили в мороженої свинини українських підприємств підвищений вміст рактопаміна.

У вересні Росспоживнагляд заявив про введення тимчасової заборони на ввезення української молочної і м'ясної продукції. Також наприкінці минулого року Росія уже застосовувала санкції щодо української курятини.

Джерело: podrobnosti.ua





На правах реклами