Ми у Facebook
21.02.2013, 15:24

Відкриття перинатального центру у Рівному перенесли на 26 лютого

Заплановане на 22 лютого відкриття Рівненського обласного перинатального центру пернесли на вівторок, 26 лютого.
У п’ятницю планували відкривати Рівненський перинатальний центр. Проте відкриття перенесли на вівторок, пишуть місцеві ЗМІ. Чому, пояснив начальник обласного управління охорони здоров’я Віталій Бойко:

— Дату відкриття встановлюють у Києві. Вони й перенесли. Вочевидь, через те, що першому заступнику глави Адміністрації Президента України Ірині Акімовій не вийде приїхати завтра. А вона як куратор проекту «Нове життя» має бути на відкритті.

Натомість приїзд на Рівненщину віце-прем’єр-міністра України Костянтина Грищенка не скасовували. Високопосадовець приїхав на Рівненщину з робочим візитом вже у четвер, 21 лютого. Він ознайомився з Національним університетом "Острозька академія", інформує прес-служба Рівненської ОДА.

А вже на 22 лютого заплановане спілкування Костянтина Грищенка з професорсько-викладацьким складом Національного університету водного господарства та природокористування.

Потому віце-прем’єр-міністр України ознайомиться з роботою Центру променевої терапії обласного комунального закладу "Рівненський обласний онкологічний диспансер". Початок о 9.40.

Там Костянтин Грищенко відповість на запитання журналістів. Орієнтовно о 10.30.

Після того, він відкриє новозбудовану Берестівську загальноосвітню школу І-ІІІ ступенів у Дубровицькому районі. Віце-прем’єр-міністр України поспілкується з учнями та вчителями, а також підсумує медійникам результати робочої поїздки на Рівненщину. Початок о 12.40.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ