Ми у Facebook
21.02.2013, 17:15

На Рівненщині поховали школярку, яка повісилась

Сьогодні, 21 лютого, у селі Малинівка Гощанського району Рівненщини поховали 14-річну Анастасію.
"Це шок для нас усіх, бо Настя була дуже життєрадісною, світлою дитиною. Я бачила її напередодні - ніщо не віщувало нещастя. Вона йшла з подружкою по вулиці, сміялася й жартувала", - розповідає сільська голова Олена Пивоварчук. – "Родина дівчинки мешкає за чотири хати від мого будинку".

У середу восьмикласниця ще ходила до школи. Після занять повернулася додому – матір не помітила ніяких змін у її настрої.

Нагадаємо, у середу по обіді вітчим несподівано знайшов дівчинку мертвою на горищі. 14-річна школярка наклала на себе руки - повісилася на поясі з власної сукні.

Сім'ю дівчинки називають благополучною. Вітчим працює охоронцем на одному з підприємств, а матір – у декретній відпустці, доглядає за дворічною сестричкою та виховує семирічного брата Анастасії.

Мотиви самогубства учениці ще з'ясовують слідчі. Про якісь конфлікти дівчинки у школі чи з однолітками в селі й не чули. Про якісь передсмертні записки ще невідомо, єдине — на долоні дитина написала: «Я люблю вас усіх!»…

"Вчилася Настя прекрасно, навіть писала вірші – така була творча дитина. Вона товаришувала з усіма, мала кілька перевірених друзів", - дивується сільська голова. – "На мою особисту думку, дитині могло просто забракнути тепла. Підлітки в цьому віці дуже вразливі, їх може сильно зачепити будь-яке образливе слово. Зараз на телебаченні та в Інтернеті забагато негативу і дитина не має ще мудрості опиратися цьому. Попрощатися з Настею все село прийшло".






На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ