Ми у Facebook
22.02.2013, 11:20

У Рівному громадяни задекларували майже 8 млн грн доходів

Кампанія декларування доходів громадян набирає обертів. Зокрема, рівненчани вже задекларували понад 7,83 млн грн, з яких сума податку на доходи фізичних осіб до сплати складає 0,3 млн грн.
Найактивніше декларують доходи ті жителі Рівного, які отримали, зокрема: спадщину (близько 67% від загальної кількості поданих декларацій), доходи від реалізації рухомого майна (22%), здавання в найм нерухомого майна, а саме житлових приміщень (8%), а також іноземні доходи (3%).

Про це повідомили з Відділу масово-роз’яснювальної роботи та звернень громадян ДПІ у м.Рівне.

Хто має заплатити податок на нерухоме майно

Нагадаємо, що під час нинішньої кампанії декларування доходів кожен може скористатися спеціальним сервісом – заповнити і подати декларацію про доходи в електронному вигляді. Для цього варто відвідати тематичний банер «Декларування громадянами майнового стану і доходів» на веб-порталі ДПС України і ознайомитися з процедурою подання декларацій за допомогою сучасних інформаційних технологій.

Підприємці Рівного мають сплатити податок на прибуток

ДПІ у м. Рівному звертає увагу, що ключі електронного підпису швидко та безкоштовно можна отримати в представництві Центру в Рівненській області, яке знаходиться за адресою: м. Рівне, вул. Відінська, 8, каб. 203, телефон для довідок: 69-26-27.

Підприємства Рівного сплатили до казни 82,2 мільйона гривень

Крім того, за консультаціями щодо заповнення декларацій про майновий стан і доходи можна звертатися до Центру обслуговування платників податків, який працює з понеділка по п’ятницю з 9.00 до 20.00, в суботу з 9.00 до 16.00, неділя - вихідний, або за телефонами – 28-07-79, 63-61-75.

Хто з рівнян має подати річну податкову декларацію





На правах реклами