Ми у Facebook
22.02.2013, 14:04

Рівненський центр адмінпослуг знову переїде?

Про черговий переїзд Рівненського центру надання адміністративних послуг заговорив міський голова Рівного Володимир ХОМКО. Такі плани він озвучив під час засідання міськвиконкому.
За словами міського голови, центр з надання адміністративних послуг може переїхати на Поштову, 2. А саме у приміщення на першому поверсі, які зараз займає аптека. Як зауважив мер, попередня домовленість із власниками аптеки вже є, а тому нині підшуковують приміщення, на яке могли б поміняти перший поверх “Обнови”.



Нагадаємо, спершу ЦНАП розташовувався у на третьому поверсі цього ж приміщення в одному кабінеті. Мова йшла про те, що це тимчасово, адже для центру вже ремонтують більші площі на вулиці Степана Бандери. І тут — знову переїзд.


Проте інформація, яку міський голова оприлюднив ледь не з гордістю, викликала деяке невдоволення. Так один із активістів робочої групи щодо створення ЦНАПу у Рівному, член виконкому Роман ДЕНИСЮК переконаний, що це приміщення площею у 400 квадратних метрів не відповідає жодним критеріям для такого закладу:



— Якщо зараз подивитися на приміщення на вулиці Степана Бандери, то там вже зроблені певні ремонтні роботи. Навіщо це було робити, якщо центр має кудись переїжджати? — зауважує він. — Навіщо робити те, що не хочете? Адже 400 квадратів — це навіть не мінімум, аби створити повнофункціональний ЦНАП. Для цього треба не менше 800 квадратів. Тим паче, це структура, яка постійно розвивається. А як можна розвинутися на таких площах, без транспортної розв’язки та ще й з ускладненим доїздом?

До того ж, за словами Романа Денисюка, так само невизначеною залишається і терміни, в які центр нарешті розпочне працювати.





На правах реклами