Ми у Facebook
23.02.2013, 10:00

Якщо на Уласа відлига – морозів більше не буде

Календарик:
23 лютого 2013 року, субота.
Місяць у знаку Лева, друга чверть (росте), 13/14-й місячний день.
24 лютого 2013 року, неділя.
Місяць у знаку Лева, друга чверть (росте), 14/15-й місячний день.
Поради астрологів:
13-й та 14-й дні Місяця, які припадають на суботу та ранок неділі, покажуть, наскільки ви здатні використати свої знання, здібності, таланти, життєвий та професійний досвід для реальних, активних дій.
Добре вчитися чомусь новому, спілкуватися з однодумцями, проходити різні тренінги.
Дехто в ці дні любить спостерігати, як себе проявляє їхня карма.
А дехто мотає на вус власні й чужі невдачі, відпускає образи, звільняється від усього, що заважало раніше, й рухається далі – до маленьких успіхів і великих перемог.

Не пропустіть цей час! Він надзвичайно важливий для початку важливих для вас справ! Наступного такого шансу, можливо, доведеться чекати цілий місяць. Успіхів!

А от у неділю після обіду будьте обережні з власною «жабою» та внутрішнім «змієм-спокусником». Як вважають астрологи, 15-та доба Місяця - одна з критичних для внутрішнього світу людини. Тому найкращими будуть прості, але корисні дії, спрямовані на облаштування домашнього затишку чи робочого місця, на самоосвіту, фізичне та духовне самовдосконалення.
Зверніть увагу: коли Місяць у Леві, ще й росте – добре стригти волосся тим, хто хоче мати гарну, пишну зачіску. Навіть після невдалого походу в пекукарню волосся швидко відросте.

Народні прикмети:
23 лютого у народі вшановують пам’ять святих Прохора і Харлампія. Колись у селах в цей день, а також на Власія, був празник робочої худоби, святили воду у церкві й кропили нею тварин.
24 лютого – Уласа (Власія, Власа, Власів день). Наші предки вважали цей день знаковим й приказували: «Прийшов Влас – з печі злазь!»

24 лютого народні синоптики колись прогнозували, яке буде літо - сухе чи дощове. Якщо в цей день іній, сніг, дощ, то 24 травня на Мокія Мокрого буде теж дощ, а якщо Мокій Мокрий, то і літо дощове.
Якщо цього дня відлига, то морозів більше не буде.
Прогноз погоди у Рівному та області на 23-25 лютого

Господарю і господині на замітку:
23 лютого можна сіяти розсаду, проріджувати загущені паростки, обприскувати кімнатні й тепличні рослини.
Час замочувати, сіяти й пікірувати розсаду капусти, перцю й ранніх помідорів

24 лютого при необхідності підживлюють органічними добривами розсаду у теплицях і кімнатні вазони з квітами.

Якщо напередодні випав мокрий сніг, дачники, садівники й господарі на своїх присадибних ділянках звільняють гілки плодових дерев від важкого снігу, ущільнюють пристовбурні кола.

А от 24, 25, 26, 27 лютого – несприятливі дні для садіння й пересаджування зелених рослин. Адже 25 лютого – Місяць уповні.

ЗАВАНТАЖИТИ ПОВНУ ВЕРСІЮ ПОСІВНОГО КАЛЕНДАРЯ 2013





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ