Ми у Facebook
23.02.2013, 17:00

У Рівному презентують "Майстерню громадської активності" [Анонс]

Досягти позитивних змін у суспільстві можна. Це доводять молоді рівненські активісти - випускники програми "Майстерня громадської активності". Про свої реалізовані проекти та плани майбутнє вони розкажуть на відкритій презентації, яка відбудеться 24 лютого о 13.00.
"Майстерня громадської активності" - це програма неформальної освіти молоді та підтримки її громадських, соціальних та культурних ініціатив в Україні, Польщі та Білорусі

- В рамках програми учасники поліпшують життя своїх міст, громад через невеликі проекти та, в процесі їх реалізації, отримують "живі" знання та імпульси до саморозвитку, - розповідає координатор проведення презентації "Майстерні" Вікторія Власюк. - За п’ять років існування програми "Майстерня громадської активності" було втілено в життя близько сотні різноманітних ідей.

За словами організаторів, якими є Молодіжна платформа "Яскраво" та Молодіжна громадська організація "Молодь-Діє", з 2008 по 2012 роки активісти "МГА" поліпшували міський простір, облаштовуючи, наприклад, зони відпочинку, організовували освітні заходи, здійснювали різні соціальні, культурні та мистецькі проекти.



Про саму "Майстерню", досвід реалізації проектів випускники "МГА" розкажуть на відкритій презентації й запрошують активних молодих людей, які також бажають у майбутньому робити позитивні справи, приєднатися.



Презентація відбудеться 24 лютого 2013 року в приміщенні редакції газети "Сім днів" (вул. Поштова 2, другий поверх) й розпочнеться о 13.00.





На правах реклами