Ми у Facebook
25.02.2013, 17:00

У Рівному відбулися змагання з підльодної риболовлі [+Фото]

У Рівному на День захисника Вітчизни відбувся 5-й чемпіонат Рівненської області з підльодного вилову риби на мормишку серед журналістів, який проходив на озері Басів Кут. У змаганнях приймали участь 14 команд та 28 участників.
Організатором змагань виступив секретаріат Рівненської обласної організації Національної спілки журналістів України та Рівненська обласна комунальна аварійно-рятувальна служба на водних об’єктах.

Це вже п’ятий чемпіонат з підльодного вилову риби в Рівному. На цей раз рибалки залишилися не дуже задоволеними своїми здобутками, бо кльову майже не було.

Рівненським рибалкам на замітку: чим і коли слід ловити рибу

- У мене вже немає бажання ходити рибалити на Басівкутське озеро, - розповідає учасник команди "РОО НСЖУ" Дмитро Тарасюк. - Хоч моя команда і зайняла друге місце, але риба ловилася маленька, тому трохи й засмутився. У порівнянні з минулим роком, риба дуже слабо клювала.

ФОТОЗВІТ ТУРНІРУ - У ФОТОГАЛЕРЕЇ

Напарнику по команді Дмитра Тарасюка - Миколі Фоменку, який зайняв друге місце серед особистих здобутків, - сподобалася сама організація турніру.

- Турнір вдався завдяки спонсорам (рівненські магазини «Рибалка», «Поплавок», «Риболовні снасті у Феді», «Окуньок», «Вдала рибалка» та 5D Sinnema (атракціони). Було дуже багато призів - кубки, медалі, вудки, гачечки, ящики для рибацьких снастей, квитки у кінотеатр 5D і навіть мраморна статуетка щуки тому, хто зловив найважчу рибу, - розповідає Микола Фоменко. - А от що стосується самої риболовлі, то риба майже не клювала. Багато залишилися розчарованих своїми здобутками. Окрім окунів, плотви та йоршиків нічого більше не ловилося.

У колекції рівнянина — щелепи акул

Самі змагання проводилися у два тури - по 2,5 години кожен. Ловили рибу тільки на одну вудку з одним гачком (мормишка). Переможцем турніру визначалася команда і рибалка з найбільшою вагою улову. Такими стали представники команди "Вісті Рівненщини" Ігор Рубльов та Юрій Дерепа, які наловили риби на 205 грамів. Останній став переможцем і в особистому заліку з результатом у 123 грами.

Рівненські рибалки обирають водойми через... інтернет





На правах реклами