Ми у Facebook
25.02.2013, 20:46

Таємниці древнього сексу

Ми звикли, що історія – це дати, події, факти. Але історія розкриває і більш пікантні подробиці. Питання сексу 2000 років тому, яким воно було?..
Самий варварський, пристрасний та гарячий секс був у Стародавній Греції та Римі – вважає відомий історик та дослідник Вікі Леон.

"Ніхто не вважав себе гетеросексуалом, геєм чи бісексуалом. Люди просто займались сексом і не задумувались над мораллю", - стверджує Леон.

Ось самі цікаві факти:

1.Давньогрецькі герої нетрадиційної орієнтації
Близько 375 років до н.е. греки з міста Фіви не тільки брали, але і практикували гомосексуальні зв'язки. З таких ось вірних пар чоловіків сформували армію з 300 коханців-військових, яких назвали "Священний загін з Фів".



Десятки років фіванці вели війну із спартанцями по всій Греції, але, незважаючи на військову дисципліну і новітню тактику, "Священний загін" був убитий до останньої людини армією короля Філіппа Македонського. І хоча Філіп виграв цю битву, він незабаром втратив своє життя, будучи убитим своїм колишнім коханцем.

2.Діоген та обмін партнерами
Попри те, що філософ за своїм покликанням просидів мало не все життя у бочці, він активно разом із своїм філософом-противником по філософській школі мінявся своїми жінками. Такого роду обміни були популярними і дозволяли «відкрити все таїнство жіночої плоті».

3.Покарання за зраду
У стародавній Греції був досить цікавий спосіб покарання за зраду. Так потерпіла сторона могла помститися, вставивши редиску в задній прохід супротивника. При цьому редиски в Стародавній Греції часом досягали досить значних розмірів.

Схожий метод практикували і в Стародавньому Римі. Ці традиції були описані в грецьких комедіях Арістофана та інших авторів.

4.Стародавні секс-іграшки
У Стародавньому Римі та Греції також активно використовували фалоімітатори, в основному зроблені зі шкіри, бо слонова кістка і бронза були дорогими матеріалами, а кераміка легко ламалася.
Жриці кохання часто використовували штучні фалоси для розваги чоловіків за вечерею.



Крім того, в хід йшли і більш доступні матеріали, як наприклад хлібні палички, які стали популярними сексуальними іграшками у жінок.

5.Жінки-пуми - коли жінка старша за чоловіка
Багато хто вважає, що феномен жінок-пум - так званих жінок середнього або похилого віку, які зустрічаються з молодими коханцями, з'явився в XXI столітті.

Однак досить згадати Сервілія, 50-річну римську матрону, у якої був 35-річний коханець - Юлій Цезар. Незважаючи на те, що обоє були в шлюбі, вони залишалися коханцями протягом двох десятиліть.

Численні шлюби і розлучення призводили часом до плутанини в сімейних зв'язках у привілейованих римлян. Так, Юлій Цезар був убитий Марком Брутом, який в свою чергу був сином Сервілія.

Як Бачимо, сексуальна сторона життя у Стародавньому Римі та Греції була досить цікавою: жінки-пуми, фалоімітатори із шкіри, редиска у попі і т.д. І це ще не є повним переліком; історія за своєю завісою приховала ще багато чого цікавого, про що ми поговоримо у наших наступних статтях.

За матеріалами інтернет-видань.





На правах реклами