Ми у Facebook
27.02.2013, 10:50

Зять Ющенка Олексій Хахльов про власне розлучення: "Я чутки не коментую"

Рівненський бізнесмен, власник парк-готелю "Швейцарія" Олексій Хахльов навідріз відмовився коментувати чутки про розлучення з донькою екс-президента Віталіною Ющенко.
Дізнавшись, що весь інтернет гомонить про розлучення віп-персон, та вже інтернет-користувачі у коментарях обмірковують подальшу долю готельного бізнесу зятя Ющенка на Рівненщині, OGO.ua вирішив з перших уст дізнатись, що ж відбувається насправді.

Зять Ющенка Олексій Хахльов розлучився?

Зателефонувавши безпосередньо Олексію Хахльову, з першого разу поговорити з ним не вдалося. Бізнесмен просто не взяв слухавку. Припускаємо, що він був зайнятий у справах.

Та, на наше здивування, згодом він передзвонив сам. Але на запитання, чи правдива інформація про його розлучення, лаконічно та ввічливо відповів, що "чуток не коментує".

Дружина Хахльова розповіла про дружню екс-президентську сім'ю

Нагадаємо, бізнесмен з Острога Олексій Хахльов, а також кандидат у народні депутати України на виборах-2012, одружений зі старшою донькою екс-президента Віктора Ющенка Віталіною. Їхньому шлюбу - майже сім років. Віп-сім’я жила в Острозі на Рівненщині. У Віталіни та Олексія є двоє спільних дітей та по одному від попередніх шлюбів.






На правах реклами