Ми у Facebook
28.02.2013, 11:00

ДТП на Рівненщині: на швидкості перекинулось авто з мамою та двома дітками [+Фото]

27 лютого близько 11 години на автодорозі Київ - Ковель, поблизу смт. Рокитне, сталася дорожньо-транспортна пригода, у якій було травмовано троє людей.
27-річна Наталія, жителька смт. Рокитне, керуючи автомобілем VOLKSWAGEN PASSAT, рухалася зі сторони міста Київ в напрямку Сарн, повідомили з прес-служби ВДАІ УМВС.

В автомобілі жінки були двоє її дітей - п’ятирічна дівчинка та двомісячний малюк.

За попередніми даними, жінка не вибрала безпечної швидкості руху, і під час руху автомобіля повернулась, щоб дати меншому сину пустушку. Але не впоралась із керуванням - і авто злетіло у кювет та перекинулось. На жаль, діти знаходились не у спеціальних автомобільних кріслах, тому при ДТП отримали тілесні ушкодження різного ступеню важкості.





А 27-річна мама, водій автомобіля, отримала закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку, забій хребта, гематоми нижньої щелепи.

На даний час усі потерпілі госпіталізовані до Рокитнівської центральної районної лікарні.

Дана подія внесена до єдиного реєстру досудових розслідувань.

Працівники Державтоінспекції вкотре закликають водіїв дотримуватися швидкісного режиму руху, бути уважними та дисциплінованими у виконанні ПДР. Перевозячи дітей у транспортних засобах, потурбуватися про їх безпеку, обладнати автомобіль дитячими сидіннями.





На правах реклами